Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
sizden04
Abone

İçki satılan yerden alışveriş yaptım günahmı işlemiş oldum ? aldığım şey haram mı ?

İçki satılan yerden alışveriş yaptım günahmı işlemiş oldum ? aldığım şey haram mı ?

Akif
Merhabalar.Bugün okulda öğle arasında cips alacaktım.Artık benim beğendiğim cipsler ( çıtır paralı olanlar 😀 ) kaldırılıyordu.Bulunduğu yerlerden hemen alıyordum bende.Çıtır paralı olan bir içki satılan ve iddia oynanılan yerden aldım.Ayrıca şansıma içindende 50 kuruş çıtır para çıktı.acaba bu çıtır para yı harcasam bana haram ve günah olurmu veya aldığım cips haram olurmu ? yoksa her ikiside mi haram olur ?

Okudunuz mu?  Zina etmiş bir Müslüman zina etmemiş bir Müslümanla kesinkes evlenemez mi? Tevbe etmiş olsa bile mi?

Cevap: İçki satılan yerden alışveriş yaptım günahmı işlemiş oldum ? aldığım şey haram mı ?

1stwarrior
Olmaz . .

Alakalı sorular cevaplar ve Yazılar

  • forumduasi.com/misafir-sorulari/266902-icki-satilan-yerden-alisveris-yapmak-haram-mi.htmlIçki satılan yerden alışveriş yapmak haram mı?
  • forumduasi.com/misafir-sorulari/258446-icki-satilan-yerden-alisveris-yapmak-caiz-mi.htmlIçki satılan yerden alışveriş yapmak caiz mi
  • forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/253684-icki-satilan-bir-yerden-alisveris-yapmak-gunah-mi.htmlIçki satılan bir yerden alışveriş yapmak günah mı?
  • forumduasi.com/ahlak-soru-ve-cevaplari/143111-icki-satilan-markette-kasiyer-olarak-calismak-caiz-midir-icki-satilan-yerde-calismak-caiz-mi.htmlİçki satılan markette kasiyer olarak çalışmak caiz midir? İçki satılan yerde çalışmak
  • forumduasi.com/diger-soru-ve-cevaplari/89313-icki-satilan-yerden-alisveris-yapmanin-hukmu-nedir.htmlİçki satılan yerden alışveriş yapmanın hükmü nedir?
Okudunuz mu?  Gusül Abdesti konusundaki vesvese ile ilgili sorular, vesveseye kulak asmayacağım

Cevap: İçki satılan yerden alışveriş yaptım günahmı işlemiş oldum ? aldığım şey haram mı ?

Akif
< Olmaz . . >
ohh içim rahatladı.

Bu kategoride yer alan Tv'de yada başka yerde birinilerinin öpüşmesini izlemek günah mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçki satılan yerden alışveriş yaptım günahmı işlemiş oldum ? aldığım şey haram mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.