Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
sizden04
Abone

Devamlı zina etmek dinden çıkarmaz mı?

Devamlı zina etmek dinden çıkarmaz mı?

solmira
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tanıdığım var bu kişi yıllar dır zina eden bir kız onunla konuştuğumda bunu yapmadan en fazla 1 hafta dura bilirim dedi yapma dediğimizde de umursamayan biri oluyor bir arkadaş evlilik öncesi beraberlige karşı misiniz dedi oda yapıyorum yaparım da diyor ama bu insan yeri geliyor ALLAH herkese hakettiği eşi verir diyor bu şekilde zina yı rahat yaşayınca müslüman değil sandım ama bu insan yıllar dır bunu yapıyor diye imanı na zarar gelmiş olmuyor mu?

Okudunuz mu?  Çıplak birine bakmak abdest bozar mı?

Cevap: Devamlı zina etmek dinden çıkarmaz mı?

yasemin
Bu kişiden geçendede bahsettin sanırım . Soruyu arkadaşın yöneltse anlayacağım da zaten umursamadigini kendinde söylemişsin. Bu konu seni neden bu kadar ilgilendiriyor ? Herkes kendinden mesul , her koyun kendi bacağından asılır. Başkalarının hayatını tecessus etmekten vazgeç , kendinle ilgili kafana takilanlar varsa onları çözümlemeye çalış.

Bu kategoride yer alan Şafii mezhebinde namazda ellerin bağlanma şekli nasıldır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Devamlı zina etmek dinden çıkarmaz mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.