Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
sizden9
Abone

Akıldan geçen kötü şeyler vesvesemidir yoksa bi Obsesif – Kompulsif Bozukluk mudur

Akıldan geçen kötü şeyler vesvesemidir yoksa bir Obsesif – Kompulsif Bozukluk mudur

gençlik19966
tövbe edemiyorum aklımdan kötü şeyler geçiyo bu bir vesvesemi yoksa Obsesif – Kompulsif Bozukluk mu vesvesenin imana zarar vermedigi gibi Obsesif – Kompulsif Bozukluk hastalıktan sorumlu olurmuyuz ?

Okudunuz mu?  Gerdek gecesi hakkında?

Cevap: Akıldan geçen kötü şeyler vesvesemidir yoksa bir Obsesif – Kompulsif Bozukluk mudur

yasemin
Edersin kardeşim . Devamlı aynı şeyi düşündüğün için orda takılı kaldın . Şuanda farz olan ibadet lerini yerine getir. Asla vazgeçme. Hepsi vesvese. Sen korktukca – korktuğun herneyse şeytan bunu iyi bilir – ve devamlı zihnine korktuğunu kendini kötü hissettiğin durumu getirir. Korku insanın şuurunu kapatır ve saglikli düşünemez. Allah la irtibatini keser Sen imanlisin, şeytanın senle uğraşmasina izin verme. Başka şeylerle uğraş. Gecicek , geçeceğine inan. Bu sadece bir süreç. Senin ki vesvese , doktora gitsen dini vesvese yani OKB diyecek. Ama kendini gerçekten karşı konulmaz derecede rahatsız hissediyorsan , doktora git . Dua ile

Okudunuz mu?  Kura çekerek dua etmek..

Cevap: Akıldan geçen kötü şeyler vesvesemidir yoksa bir Obsesif – Kompulsif Bozukluk mudur

gençlik19966
Allah razı olsun yardımlarınız için yarın gidiyorum inşAllah dindar Psikiyatriste hadi Allah’a emaneet olun

Bu kategoride yer alan Evli kadının zina yapması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akıldan geçen kötü şeyler vesvesemidir yoksa bi Obsesif – Kompulsif Bozukluk mudur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.