Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:04
sizden9
Abone

Bayanın erkek hocadan özel ders alması günah mıdır?

Bayanın erkek hocadan özel ders alması günah mıdır?

fat
ben özel ders alıyorum.ancak kadının erkekle başbaşa kapalı bir ortamda kalması caiz değilmiş.ben derse kayıt yatırırken bunu bilmiyordum.kaydı iptal ettiremiyorum.önceden gittiğim dersler için günah işlemiş sayılr mıyım? sonuçta benim amacım dersten geçmekti.dersleri hocanın çalıştığı kurumda alıyorum.dersi bırakmalı mıyım?

Okudunuz mu?  Peygamberimiz haram kılabilir mi

Cevap: Bayanın erkek hocadan özel ders alması günah mıdır?

imam
Karşı cinsten ders alınabilir ama ders verecek hemcinsi yoksa.
Bayan bayana ders verir, erkek erkeğe.
İptali yoksa Yalnız kalmayın ve özel muhabbete girmeyin


Cevap: Bayanın erkek hocadan özel ders alması günah mıdır?

fat
kurumda çalışan farklı kişilerde var.ancak sonuçta özel ders olduğu için yalnız kalmamız kaçınılmaz oluyor.şimdiye kadar anlamadığım konu dışında herhangi bir şey de sormadım hocaya.en fazla hoca bana selam veriyor bende alıyorum.vermese selam dahi vermem.samimiyeti konuşmayı seven bir insan değilim.aynı cinstende olsaydı bu böyle olacaktı.ben konuya hiç böyle bakmamştım.sonuçta onun amacı para kazanmak benim ise dersten geçmek.zaten aldığım ders sayısıda 20 saat fazla değil.

Bu kategoride yer alan Devlet tarafından verilen öğrenim ve katkı kredisini almak caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bayanın erkek hocadan özel ders alması günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.