Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:49
Gusul
Yönetici

5 dakikada gusül abdesti almak

5 dakikada gusül abdesti almak

Kayıtsız Üye
Hocam dün gusül abdesti aldim temizdim ama sabah kalktıgımda ihtilam oldum bende banyoya girdim 5 dakka içinde abdest aldım ve yikandim zaten dun banyo oldum die 5dakada çabuk yikandim temizimdir die düsunuyom kabul olurmu abdestim

Okudunuz mu?  Bir yıl cenabet kalmışım günah mı

Cevap: 5 dakikada gusül abdesti almak

@hmet
Gusül almanın bir süre sınırı yoktur.
Baştan aşağı su dökersin olur biter


Cevap: 5 dakikada gusül abdesti almak

Kayıtsız Üye
Ben bişey sormak istiyorum. Ben sahura kadar uyordum uyandığımda malum olay olmuş ve daha da akmaya devam ediyordu sahurun bitmesine 4 dk kalmıştı hemen idrarımı yaptım ve 1 dk da gusül aldım sizce şuan orucum geçerlimidir. 1 dk ağız burun hemen aldım şaçıma su tuttum sizce 1 dk olan gusül geçerlimiddir, şampuan kullanmadım hemen hızlıca saçıma su tutum saçımda biraz uzun suyu bu kısa sürede hertarafıma ulaştırmaya çalıştım. Acaba saçımın dibi az yağlı olduğu için su geçmemiş olabilir mi ? Şuan orucum acaba gusülüm oldumu?

Okudunuz mu?  Saçtaki kabuk boy ebdestine engel mi

5 dakikada gusül, kac dakikada gusül alinir

Bu kategoride yer alan Her banyoya girdiğimizde gusül almamız şart mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

5 dakikada gusül abdesti almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.