Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
sizden04
Abone

Beyin gücünü kullanmak?

Beyin gücünü kullanmak?

Allahın1Kulu
SelamunAleyküm bir şey sormak istiyorum benim bu konulara merakım var parapsikoloji,beyin güvü kısacası metafizik konulara yani beyin gücünü kullanarak cisimleri hareket ettirme veya aşırı yoğunlaşma durumlarında karşıdaki kişi seni düşünebiliyor rüyasında görebiliyor ve sana mesaj atabiliyor başka bir örnekte göz rengini bile değiştirebiliyorlar bunlarda bir sakınca varmıdır?Varsa sağlam kaynaklar nedir birde astral sehayat günahmıdır? Şunuda belirtmek isterim insan beyni ortalama %5 falan en fazla kullanabiliyor geri kalan kısımları bunlar oluşturabilirmi çünkü bu tür parapsikoloji konularında yurt dışında özellikle polisler cinayet suçlularına ulaşmak için özel ekiplerle çalışıyorlar.

Okudunuz mu?  MENİ mi MEZİ mi anlayamadım

Cevap: Beyin gücünü kullanmak?

Crowley
Beynin %5 ini kullanma konusu uydurma. Beynimizin her yerinin bir işlevi var hepsini kullanıyoruz.

Belli bir dönem herkeste bu merak uyanıyor. Biraz vakit geçirdikten sonra ilgin azalır.Bence zaman kaybı.
Çeşitli hastalıklar bu güçlerle iyileştirilebiliyor diye biliyorum.

Okudunuz mu?  Artık Allah'ın adaletine inanmamak

Seyahat ile değil ama İstihbarat servislerinin cinleri kullandığı haberini görmüştüm,olabilir.


Beyin gücünü kullanmak ne demek

@hmet
Kısaca Beyin Gücü Nedir?

Pozitif düşünce, olumsuzluklara razı olmayan, her koşulda yapılabilecek iyi bir şeyin olduğuna inanan, insan hayatını olumlu yönde etkileyen bir düşünce tarzıdır. Bugün artık iş, spor ve sanat dünyasında bile pozitif düşünce ve beyin gücü verim arttırıcı bir faktör olarak kabul edilmektedir.

Okudunuz mu?  Müslüman bir kızın erkeklere karşı tavrı ne olmalıdır?

Pozitif düşüncenin gücü konusunda bir üniversitede yapılan araştırmanın sonuçları oldukça ilginç. Söz konusu üniversitenin basketbol takımları üçe ayrılıyor. İlk grup, her gün yarım saat şut çalışması yapıyor. İkincisi grup, her gün yarım saat imgeleme (hayalde canlandırma) alıştırması yapıyor. Yarım saat boyunca , attıkları her şutun girdiğini hayallerinde canlandırıyorlar. Üçüncü grup ise hiçbir şey yapmıyor.

Okudunuz mu?  Baş ağrısı göz ağrısı halsizlik yorgunluk var

Bir ay sonunda sonuçlar değerlendiriliyor. Tüm öğrencilerin bu çalışmaların öncesindeki şut yüzdeleri bu çalışmaların öncesindeki şut yüzdeleri alınmış olduğu için , yeni sonuçlarla karşılaştırmak zor olmuyor.

Araştırma sonucunda; hiç çalışma yapmayan üçüncü grupta gelişme olmuyor. Hatta hafif bir düşüş bile gözleniyor. Her gün yarım saat şut çalışması yapan birinci grubun şut isabet oranı % 24 artıyor. Her gün yarım saat imgeleme çalışması yapan, ama topu eline bile almayan ikinci grubun şut isabet oranı ise %23 artıyor. Yani her gün fiziksel çalışan grupla neredeyse aynı sonuç alınıyor.

Okudunuz mu?  Ailem kredi çekmemi istiyor

Bu ve buna benzer araştırmadan da anlaşılacağı gibi, pozitif olmak sadece işimiz için değil, hayatımızın her alanında çok önemlidir. Çünkü pozitif düşünce, stres, heyecan, kaygı, kendine güvensizlik ve sinirlilik gibi insan hayatını etkileyen olumsuzlukları ortadan kaldırır.
alıntıdır


Parapsikoloji

Bu kategoride yer alan Kalp kararmasının alametleri nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beyin gücünü kullanmak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.