Anasayfa
23 Kasım 2022, 9:54
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında kedi görmek

İstihare rüyasında kedi görmek

Kayıtsız Üye
İstihare rüyasında beyaz tüylü kedi görmek
Selamun aleykum. Ben istihare yaptim. Ruyamda beyaz tüylü kedi gördüm.kedi benim bacagima sarildi ve beni birakmadi. Kedi beni yanina yatirdi. Ne anlamina gelir bu?


Cevap: İstihare rüyamda beyaz tüylü kedi gördüm

Şema
İstiharede yatmak ve rüya görmek yoktur desek de her mesajda müslümanlar hala istiharede yatma ve rüya görmeyi şart zannediyorlar maalesef.


Istihare rüyam

sbfb
selamunaleykum.istihare rüyamda ilk gece niyetimi sesle değilde kalbimden geçirerek yattım.önce sevdiğim insanı gördüm,kendisi çalışıyordu.ben onu görüyordum ama bir boyut açılır gibi o beni göremiyordu.daha sonra ferah ve aydınlık bir odada kendimi gördüm.büyükce ve temiz pencereleri vardı.açık olan camın önünde temiz ve güzel bir kedi vardı ne yavru nede büyükceydi.camı kapatmaya çalışırken patisini araya koydu sonra camı itip içeri girdi.yemesi için bişeyler vermiş gibiydim.sonra sevmeye, oynamaya başladım kediyle.sonra her mahlukatın ALLAH’ın isimlerinden biriyle zikrettiği aklıma geldi.kedi 2 ayağın üzerine dikildi ve ben ona önce sağ sonra sol olmak üzere selam vererek birbirimize sarıldığımızı gördüm.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında hacca gitmek

Yorum: İstihare rüyasında kedi görmek

arifselim
Aleykum selam. En açık yorumuyla bu rüya, koynunda yılan beslemek olarak açıklanır. İstihare açısından da bu iyi ve hayırlı olarak kabul edilmez. Zaten uyanınca veya istihare yapıldığı esnada kalbe gelen his olur ve bu his daha isabetli işaret olarak kabul edilebilir.

Okudunuz mu?  İstiharede birşey görmemek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Sayın admin; ben istareye yatdim .Benim kedim 7 gündür çok hasta veteriner de tedavi görüyor çok zayifladi çok üzülüyorum.veteriner kliniginde kafesin arkasinda yatiyor ilac veriyorlar.yasadigim ilin disinda bir veteriner daha soruyorum bu sekilde .istareye yatdim rüyamda yasadigim ilin disardaki veterineri gördüm ve kediminin on ayagini (patisini )gordum .veteriner yazilari gozumun önünde duruyordu.kedim siyah kafesin içindeydi.bir patisini kafese dayamisdi.patisi beyazdi.gercek hayatda beyaz ama bu pati daha beyazdi.icimdeki his korku ve endiseydi.birden uyandim .yorumlarınizi bekliyorum saygilarimla

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında denizde sandala binmek

arifselim
Geçmiş olsun. Bu istihareyi ne için yapmışsın bunu anlamadım. Eğer kedin iyileşecek mi diye veya şu doktor daha mı iyi olur diye bir düşünce ile istihare yapılamaz. Çünkü istihare yapmanın amacı çok farklıdır. Bu tür konularda araştırmak ve sonra bir karar vermek gerekir.

Okudunuz mu?  İstiharede anne baba ile kavga etmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, benim bir iliskim var ve evlilik düşünüyoruz ama kararsizim hala bazi sorunlarsan dolayi. Ve bir arkadaşim benim için istiareye yatti ruyasinda çok güzel yemyesil bir bahcesi olan güzel beyaz bir ev gormus. Aksama nisani olacak bir kiz ve erkek varmis. Ama daha Gunduzken kizin elinde bir battaniye varmis ve onu silkeleyince içinden un cikiyormus cikan un kayboluyormus sonra. Ve aksam nisan olmus bu nisan sayesinde iki kirgin aile de barismis. Ve tam nisanli cift mutlu halde evden cikacakken bahcede siyah ve bagli bir kedi zincirini koparmak için ugrasiyormus ama bisey yapamamis ve cift mutlu halde gitmis evden. Bunun tabiri nedir çok merak ediyorum yardımcı olursaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya sana bir işaret olamaz. İstihareyi herkesin kendisi yapması gerekir. Sünnet böyle yapmayı gerektirir. Bunun bir nedeni de istiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan istiharede kalbine gelen hissinin nasıl olduğudur. Bu hissin sana bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında bataklığa düşmek

nikli
Selamun aleyküm hocam,
Hoşlandığım kızla evlenmemin bizim için hayırlı olup olmadığını anlamak için iki rekat istihare namazı kılıp yattım. Rüyamda eve bir kedi getiriyordum kediyi çok seviyordum ama evdekiler pis kokuyo diye kediyi sevmiyorlardı. Sonra kedi birden hırçınlaşıp beni ısırdı bende ona tekme attım. Kaç kez denediysem istihare sonrası bir şey hissetmiyorum, o yüzden rüyalara bağlı kalıyorum.

Okudunuz mu?  İstihare rüyası yorumlama

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızın tabirine göre bir zaman can sıkıcı bir olay yaşayacağınıza ve bu durumdan üzüleceğinize delalet eder. Fakat istiharede rüyanın içeriğine pek ehemmiyet edilmemekle birlikte hissettiklerinize önem vermeniz gerekir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam, Abim oneri uzerine bir kizla gorusmeye basladi, kiz ile konusmalar hersey yolunda gibi ama ailesi hakkinda tereddutlerimiz var. Sorduklarimiz iyi bir aile dio sadece ama detayli bilgi sahibi degiliz. Dun gece abim istihare namazı kildi ve parca parca uyudum bazir ruyalari hatirlamiyorum çok karisik dedi. Hatirladigi seyler beyaz bir kedi, karanliklar, buyuk bir yilanin bir genci tutup savurmasi… Ama çok karisik tekrar istihare yatmayi düşünüyorum dedi. Cok kararsiziz…

Okudunuz mu?  İstiharede komşu görmek

Tohat
Merhabalar. Rüyaların bir olumlu bir olumsuz şekilde görünmesi nedeni ile kalbe düşen hissiyata bakılması tavsiye edilmiştir. Abinin uyanırken neler hissettiğine bakarak hayırlı veya olmadığını bilmesini kolaylaştırır. Allah doğruyu bilendir.


istihare rüyasında kedi görmek, istihare rüyasında beyaz kedi görmek, istihare namazında kedi görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede kabus görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında kedi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.