Anasayfa
11 Ocak 2024, 10:48
Sohbet
Yönetici

Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı

Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı

@hmet
Hilal Kaplan – Psikolog

Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı

Hilal Kaplan, Türk psikolog ve gazetecidir. Vikipedi
Doğum tarihi ve yeri: 15 Ağustos 1982 (32 yaşında), İstanbul
Kocası/Eşi: Süheyb Öğüt (e. 2007)

Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı

Hilal Kaplan, 15 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’ da doğdu. Anadolu lisesini tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi’nde Psikoloji okudu. Buradan 2004 yılında mezun olan Kaplan, yılında Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı.Üniversitede iken yürüklükte olan başörtüsü yasağına karşı çıkarak yıllarca mücadele etti. 27 Şubat 2008 tarihinde başörtüsü yasağının üniversitelerde kaldırılmasından bir gün önce, iki başörtülü arkadaşı ile birlikte Söz konusu özgürlükse hiçbir şey teferruat değildir: Biz henüz özgür olmadık başlığı ile manifesto niteliğinde bir metin yayınladı.
Aynı zamanda Barış Süreci için belirlenen Akil İnsanlar Heyeti arasında yer almaktadır.
GAZETECİLİK HAYATI
Gazetecilik hayatına Taraf gazetesinde başlayan Kaplan, şimdilerde Yeni Şafak gazetesinde yazmaktadır. Ayrıca TVNET kanalında Muhalif adlı programını hazırlayıp sunmakta; A Haber kanalında Zeynep Bayramoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Her Yöne 80 Dakika adlı programda da yorumculuk yapmaktadır.
Kaplan, kendisi gibi gazeteci olan Süheyb Öğüt ile 2007 yılında dünya evine girdi.

Okudunuz mu?  Saygıyla ilgili ayetler ve hadisler

Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı


Cevap: Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı

AYSEN
iyi bir eğitim almış olan hilal kaplan bilgi ve tecrübesi ile dikkat çekiyor ekranların aranılan bir ismide olan başarılı gazeteci ayrıca piskolokta


hilal kaplan, süheyb öğüt vikipedi, hilal kaplan süheyb öğüt

Bu kategoride yer alan Kab bin eşref kimdir? Kısaca hayatı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hilal Kaplan kimdir? Kısaca hayatı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.