Anasayfa
3 Şubat 2024, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölü görmek neye işarettir

Rüyada ölü görmek neye işarettir

ekonda
Rüya İle İlgili

Arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum.Bir rüya gördüm ve ağlamaklı[kendimi tutmasam hüngür hüngür ağlıcam]Uyandım.Rüyayı yapabilirseniz yorumlamanızı istiyorum.
Uzanıyorum Etraf Lof Bi Adam Var Bişeylerle Uğraşıyor Bende O Adamla mesajlaştığımız konuşmaları okuyorum telefonda kapıya yöneliyor rüya aleminde onun ölü olduğunu yani ölmüş ama bana genede gözüküyor anlıyorum ve hıçkırıklara boğuluyorum birşeyler söylüyor[bu arada ağlamaklı olduğumdan ve hıçkırıklara boğulduğumdan onu duyamıyorum]bi an kendi sesimi tümüyle bastırıyorum ve şöyle bişeyler diyor senin beni görebilmene izin verdiler o tarz bişey tam hatırlamıyorum uyandığımda nerdeyse ağlıyordum ki normalde asla ve asla bu çeşit bir durum gerçekde olsada ağlamıycak biriyim lütfen yardımcı olurmusunuz?

Okudunuz mu?  Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Cevap: Rüyamda ölü gördüm

Efdal
Rüyada ölü görmek, hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin, çok sevip saydığı ve uzun zamandır görmek istediği halde çeşitli sebeplerden ötürü göremediği eş, dost ya da akrabalarından birinin geleceğine delalet edilir. Gelmesi çok istenen birinin en kısa zamanda hayırlı bir yolculuk sonunda geleceğine işaret edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün geldiğini görmek

Ruyada olu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölen birini görmek ne anlama geliyor ??? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölü görmek neye işarettir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.