Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:05
missa08
Abone

Ramazanda vesvese gelir mi?

Ramazanda vesvese gelir mi?

Kayıtsız Üye
son günlerde kafama internette gördüğüm bazı şeylerden dolayı vesvese gliyordu vesvesedir ilimle gider diye araştırmaya başladım. Çok kötü düşünceler imani meselelerle ilgili ramazana girdik hala devam ediyor acaba ben şüpheyemi düştüm diye korkuyorum. Süpheye mi düştüm? Ne yapmam gerekir namazlarımı filanda kılıyorum aslında nolur yardım edin

Okudunuz mu?  Cünupken salavat çekilir mi

Cevap: Ramazanda vesvese gelir mi?

@hmet
Ramazan ayında şeytanlar bağlansa da insanın içine kötü düşünceler gelir bu nefistendir.
Şeytandan Allah’a sığın


ramazanda vesvese olur mu, ramazanda ves

Bu kategoride yer alan Kayınvalidem benim hakkımda konuşuyor Dinen ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ramazanda vesvese gelir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.