Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada baraj görmek neye işarettir

Rüyada baraj görmek neye işarettir

Altin
Mrb hocam bu sabah namazıni kıldım ve ardından istiare uyudum ve rüyamda 1 baraj gördüm o baraj dan sevdiğim insana su götürüyor um yıkan sin diye sonra beyaz 1 okulda görüyorum onu ve beyaz sınav kağıtları nedir sizce

Okudunuz mu?  Rüyada bir başkasının sizi hamile görmesi

Cevap: Rüyamda baraj gördüm o barajdan sevdiğim insana su götürüyorum

Efdal
Rüyada baraj görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca çalışıp çabalayıp, alın teri dökerek bir araya getirdiği kazanca delalet eder. Genel anlamıyla maddi yönden değerlendirilir ve rüya sahibinin kasası olarak tabir edilir. Rüyada baraj görmek, kazancın az olmasına rağmen harcamaların çok fazla olması nedeni ile bütçenin sarsılmasına ve hane içinde geçim sıkıntısı meydana gelmesine tabir edilir. Bazen de rüya sahibinin kendisine hayır getirmeyecek işlere yatırım yapması nedeni ile yaşanacak geçim sıkıntısı anlamına gelir.

Bu kategoride yer alan Rüyada bebek ismini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada baraj görmek neye işarettir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.