Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:06
missa08
Abone

Cinler benimle neden uğraşıyor ?

Cinler benimle neden uğraşıyor ?

Kayıtsız Üye
Bir gece sahur dan sonra rüyamda cinlerin bana musallat oldugunu gördüm ama onlari görmedim sonra ben yere düstüm ve uyandim internette arastirdim ve cinler beni rüyamda yere düsürürse bana zarar vereceklerinin anlamina gelirmis bundan iki üc gün sonra yan yatiyordum sagya doğru üstüme bir agirlik cöktü bagirmak istedim ama bagiramadim sonra kendimi zorla uyandirdim karabasanmiydi bilmiyorum çok korkuyorum hep yatmadan önce nas felak fatiha ayetel kürsi okuyorum bunlar hep sahurdan sonra yatinca oluyo benimlen ugrasiyorlarmi acaba ugrasmamalari için ne yapabilirim lütfen biliyosaniz yardim edin Allah askina

Okudunuz mu?  Allah neden çirkin insan yaratmıştır

Cevap: Cinler benimle neden uğraşıyor ?

arifselim
Bu tür rüyalar genellikle şeytandandır ve iman edenlerin kalplerine vesvese vermek içindir. Cinlerin insanla uğraşması düşüncesi boş ve anlamsızdır çünkü Allah cinler ile insanlar arasına bir engel koymuştur. Durup dururken böyle benzer bir rüyadan dolayı veya bir karabasan olayını geçirmek gibi şeylerden bu tür manalar çıkarılmaz. Uyumadan önce okuduğunuz bu sureleri okumaya devam ediniz ve inancınızı sağlam tutunuz.

Bu kategoride yer alan Kardeşlerime bela okudum sonra tevbe ettim kabul olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler benimle neden uğraşıyor ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.