Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

İmam nikahıyla gizlice evlendiğim Eşimden Ayrılmak İstiyorum :((

İmam nikahıyla gizlice evlendiğim Eşimden Ayrılmak İstiyorum :((

Kayıtsız Üye
S.a hayırlı ramazanlar hanımlar,
Eşimle 2 yıl önce tanıştık, bir süre görüştükten sonra bu şekilde görüşmenin uygun olmadığını söyledik ve imam nikahı ile ailelere söylemeden evlendik, şimdi 13 aylık imam nikahı ile evliyim. Ancak hiç geçinemiyoruz, sürekli kavga ediyoruz, ağza alınmayacak hakaretler küfürler beddualar ediyor bana, bende kavgalarda altta kalıp susamıyorum açıkçası 🙁 ilk 3 ay herşey güzeldi, ancak şimdi boşanmak için yalvarır hale geldim, 7 aydır yüzyüze görüşmüyoruz (kendisi şehirdışında olmak zorunda olduğu için en az 1-2 yıl daha görüşemeyeceğiz) ve aramızda hiç bir şey geçmiyor o farklı bir şehirde bende farklı bir şehirdeyim. Ayrılmak istiyorum sevmiyorum diyorum 7 aydır yalvarıyorum ama banamısın demiyo sadece telefonda konuşuyoruz seni bırakmam bana çektirdiklerini sana çektirmeden gidemezsin diyor bana tarih veriyo nisan haziran ağustos dedi şimdide ocak diyor. Artık çok yoruldum. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Kendisi ailesine anlattı ve aileside beni istemiyor. Daha fazla ilerlemeden ayrılmasını istiyor. Eşimle gerçekten geçinemiyorum , herşeyi her hareketi bana batıyor artık ve bu nefrete dönüştü onun kalbini kırıyorum istemeyerekte olsa kızıp bağırıyorum çünkü inat ediyor ayrılmamakta, anneside oğlumu çok üzüyorsun ona layık değilsin diyor. Tek taraflı sevgisi için beni zorla elinde tutmaya çalışıyor. Hakem yolu ile ayrılmak istiyorum. Ancak kime başvurmam gerekiyor, bide eşiminde olması gerekiyormu bilmiyorum. Benimle, kadının kocasını boşaması ile bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz? Çok okudum ama bu usül ile ilgili detaylı bir bilgiye ulaşamadım. Birine başvursam bana bir süre verecekmi yoksa hemen boşayacakmı 7 aydır bekliyorum inş daha süre vermez ve kocam yanımda olmadan ayrılabiliriz 🙁

Okudunuz mu?  Adetli iken diş dolgusu yaptırmak

Cevap: İmam nikahıyla gizlice evlendiğim Eşimden Ayrılmak İstiyorum :((

Kayıtsız Üye
Muftuluqu ara kardesim. Durumu izah et. Onlar en doqru bilqiyi wericeklerdir. Allah yar we yardımcın olsun. Inan uzuldum. Dilerim hakkinda en hayirlisi olur we mutlu olursun. Bu qini durumlarda sana bana bize ders olsun. Kaş yapalim derken qoz cikarttirmasin Rabbim inşAllah.

Okudunuz mu?  Zina günahı nasıl affedilir

Cevap: İmam nikahıyla gizlice evlendiğim Eşimden Ayrılmak İstiyorum :((

Kayıtsız Üye
hamilemisin

Bu kategoride yer alan Kadınların kadınlara ağda lazer yaptırması caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmam nikahıyla gizlice evlendiğim Eşimden Ayrılmak İstiyorum :(( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.