Anasayfa
22 Eylül 2022, 11:27
sizden3
Abone

Meni mi idrar mı ?

Meni mi idrar mı ?

sakaryalı12
Merhaba abilerim.Bu gece ben teravih ten sonra 1 saat veya 2 saat koltukta kestirecektim sonra bir ara tuvalete kalktım ve devam ettim uyumaya sonra bazı rüyalar gördüm ama bunlar cinsel mi normal rüya mı hatırlamıyorum ama rüyamda organımdan bişey çıktı idrar mı meni mi bilmiyorum uyandım baktım ıslaklık varmış ama bu ıslaklık sadece külodun iç bölgesinde yani dışarıdan bakılınca hiç bir şey gözükmüyor sadece iç kısımda yuvarlak bir leke var bu idrar mıdır meni mi gusül abdesti almam gerekir mi gerekmez inşAllah çünkü gusül abdesti almam 2 saat sürüyor 🙁 lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Nasıl ilim öğrenebilirim?

Cevap: Meni mi idrar mı ?

HamzaAdam
Meni lekesi ise eğer o kısım hafif kuru ve sert durması lazım, mezi lekesi ise sadece renk yani leke görünür, öyle sert ve kuru olmaz. Bir de meninin ayrı bir kokusu olur, öyle bir koku aldın mı?

Okudunuz mu?  Namazda fatiha suresinin hükmü nedir (farz mı yoksa sünnet mi?)

Meni mi idrar mı daha çok pis

Tulumci
Gusül abdestim 3 saat sürüyor sebebi ise gece cenabet olmuşum. Vücuduma sperm bulaşmış onu uzun uzun yıkıyor um . Bu meni çok mu pis . İdrar mı pis yoksa meni inanın kafayı yiyeceğim. Bu takıntıdan 3 saat boy abdesti m sürüyor bıktım yardım edin lütfen yardım.

Okudunuz mu?  Takva ne demek? Takva elbisesi nedir?

Yorum: Meni mi idrar mı ?

ACİLSERVİS
İnsan meniden yaratılmadı mı? Sende öyle. Neden bu kadar korkuyorsun. Bir avuç su dök gitsin yeterli.


AmiralBristol
Vesveseden Allah’a sığının. Şeytan imanı olmayana gelmez. Gusül abdesti cenabet müslümana farz olduğu gibi israf da haramdır. Saatlerce su dökmek israftır. Selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Zina yapan kişi mümin biri ile evlenmesi günah haram diyor ayette. Bu durumda evlelenler haram mı işlemiş olur?

Çiş mi idrar mı

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken kafamda gözlük olması günahmıdır?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni mi idrar mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.