Anasayfa
9 Kasım 2021, 6:11
missa02
Abone

Yasinden sonra okunacak dua

Yasinden sonra okunacak dua

Kayıtsız Üye
yasinden sonra okunacak dua kısa ve türkçe verir misiniz


Cevap: Yasinden sonra okunacak dua

arifselim
Yasinden sonra okunacak duaya bir tane güzel örnek. Ancak belli bir dua okumak şartı yoktur.

E’uzu bîllahîmîneşşeytanîrracîm. Bîsmîllahîrrahmanîrrahîm.

Elhamdülîllahî Rabbîl-Alemîyn. Vesselatü vesselamü ala seyîdîna Muhammedîn ve ala alîhî ve sahbîhî ecmeîyn!

Okudunuz mu?  Anneye beddua etmek

Allahümme înnî es’elüke sabran cemîlan. Ve kalben selîma. Ve lîsanen zakîra. Ve dua’en müstecaba. Ve kîtaben yemîna. Ve rızkan halala. Ve naîmen mukîma. Ve cenneten ve harîra.Ve nadraten ve sürura. Ya kadîyel ‘hacat. Ve ya mucîbet deavat. Ya kaşıfed’durrî vel’bellîyyat. Ya alîmes’sırrı vel’hafîyyat. İkdı hacetî fî hazîhıs’saatîl’mübaraketî bîhürmetî yasîn vel’kuranîl ‘ hakîym.Feîza kada emran fe înnema yekulü lehu kün feyekun. Fesubhanellezî bîyedîhî melekutü küllî şey’în ve îleyhî turceun.

Okudunuz mu?  Allah'a ve birliğine gerçekten inanmak istiyorum

Yasin suresinden sonra okunacak dua türkçe

Ya Rab okuduğum Yasîn-î Şerîfî dergah-î îzzetînde (yüce katında) kabul eyle . Ya Rabbî sevabını sevgîlî peygamberîmîz Hz.Muhammed (Aleyhîsselamın) azîz, latîf ruhu şerîflerîne hedîye eyledîk, haberdar eyleyıp kabul eyle ya Rabbî. Ölmüşlerîmîzî ve cümlemîzîn peygamberîmîzîn şefaatına naîl eyle ya Rabbî. Bütün Peygamber efendîlerîmîzîn ve bîlcümle Evlîyaullahın mübarek ruhlarına hedîye eyledîk. Kabul eyle ya Rabbî.

Okudunuz mu?  SemiAllahü limen hamideh yanlış okumak

Ya Rab okuduğumuz Yasîn-î Şerîfîn sevabına ölmüşlerîmîzîn azîz ruhlarına hedîye eyledîk, kabul eyle ya Rabbî. Kabîrlerî Kur’an’ın nuruyla nur olsun, makamları cennet olsun ya Rabbî. Kabîrlerînî cehennem çukuru olmaktan koru ya Rabbî. Okunan bu Yasîn’î Şerîf’î ve dualarımızı kabul eyle ya Rabbî. Bî-hurmetî Taha ve Yasîn, vel hamdülîllahî Rabbîl-alemîyn.

Okudunuz mu?  Bir odaya giriş çıkış adabı

Subhane Rabbîke Rabbîl îzzetî amma yasıfun, ve selamun alelmurselıyn. Velhamdülîllahî Rabbîl alemînel-Fatîha.


yasinden sonra okunacak dua, yasinden önce okunacak dua, yasinden sonra okunacak dua ve sureler

Bu kategoride yer alan Açık Kadınlarla Konuşma Zorunluluğu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yasinden sonra okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.