Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:49
Gusul
Yönetici

Her sabah akıntı geliyor ne yapmalıyım

Her sabah akıntı geliyor ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Selam aleykum kardeşler. Başlıkta da belirttiğim gibi her sabah akıntı geliyor ama böyle idrar gibi bir şey değil. İdrar sıkışıklığına bağlı olarak ya da uyurken meydana gelen kasılmalardan dolayı geliyor. Ben de meni mezi mi diye şüpheleniyorum .Meni olma ihtimali var bu yüzden her gün gusül alıyorum yoksa içim rahat etmiyor. Ama zevk falan hissetmiyorum. İhtilam gibi değil yani rüyalanma sonucu oluşan bir şey değil. Sorum şu gelen meni dahi olsa gusül gerekir mi zevk sonucu gelmiyor ve sıçrayarak gelmiyor .
Cevaplarsanız sevinirim.. ALLAH RAZI OLSUN…

Okudunuz mu?  Adetin bitiminde (7 gün) gusül aldıktan sonra normal akıntıyla karışık çok az gelen renkli akıntı namaza engelmidir?

Cevap: Her sabah akıntı geliyor ne yapmalıyım

İbnî_er-Rumî
Eğer gelen sıvı yaş iken hamur kuru iken yumurta akı gibi kokarsa bu menidir. Ve gusül gerektirir.
Mezi ise gerektirmez.

Bu kategoride yer alan Yara bandı varken gusül abdesti kabul olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her sabah akıntı geliyor ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.