Anasayfa
23 Nisan 2022, 5:36
sizden04
Abone

Cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız ?

Cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız ?

Kötü Çucuk
Merhaba evribadi.Başlıktada olduğu gibi cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız.Bende genellikle ne zaman başıma aksi bişey gelse cünüpmüyüm diye şüpheye düşüyorum avayip kafaya takıyorum hayatımı kökten değiştirdi şu olay.Cünüp olup olmadığımızı anlamanın bir yolu yokmudur.Ard arda 3 kere gusletsemde yine cunup müşüm gibi gissediyorum.Heryere su değdimi herşeyi doğru yaptımmı diye şüpheye düşüyorum yardım ederseniz beni büyük bir sorundan kurtarırsınız.

Okudunuz mu?  Köpek beslemek

Cevap: Cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız ?

AmiralBristol
Cünüplük meni gelirse olur. Şeytan size vesvese veriyor. Abdestinizden Şüphe etmenizi sağlıyor. Bu Tür vesveseleri dikkate almayın. Nas, Felak ve Fatiha surelerini okuyarak vesveseden kurtulmak için Allah’a dua edin.


Cevap: Cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız ?

Kötü Çucuk
Bu gece rüyamda ilişki yaşadım ve kalktığımda çamaşırımda çok az birkaç damla sıvı madde vardı.Birkaç damla genelde mezi olur bende bunu içinde ya mezi varsda diye şüpheye düştüm yazayım dedim.

Okudunuz mu?  Mezara selvi dikilmesi

Cevap: Cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız ?

imam
Akıllı çocuk söylediğin meni olabilir yıkan


Kötü Çucuk
Ouuv.
Keşke gireydim öğlenden önce
gireyim bari birazdan.

Bu kategoride yer alan Oyun, Film İndirmek Caiz midir? Kul Hakkına girer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp oldup olmadığımızı nasıl anlarız ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.