Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
sizden04
Abone

Burun kanamasi orucu bozar mi ?

Burun kanamasi orucu bozar mı ?

soran3434
Burnumu temizlerken bir kaç damla kan gördüm ama ole bol bol kanamadi sadece onu gördüm elimede azcik gelmisti sanirim temizlerken ama ole disari felan akma yok bir yogunlugu yoktu yani bu kan orucu bozarmi genizden balgamla birlikte mideye gitse bilmeden oruc bozulur mu kazami gerekir ?

Okudunuz mu?  Ne yapsam Ramazanda Teravih Namazına gidemiyorum !

Cevap: Burun kanamasi orucu bozar mı ?

Darusselam
Burun içindeki oluşumu içeri almak, dışarıdan burun yoluyla da olsa mideye bir şey almak gibi değildir, oruca zararı olmaz.

Bu kategoride yer alan Birden fazla cünüp olan nasıl gusül almalı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burun kanamasi orucu bozar mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.