Anasayfa
8 Ağustos 2021, 7:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinlere dönüşmek

Rüyada cinlere dönüşmek

mahsum
Es-Selamu aleykum arkadaşlar ben öncelikle yeni kayıt oldum bu sayfaya. kayıt olmamdaki asıl amaç kafama takılan bir rüya idi. Ben rüyamda ailem ve akrabalarımın biz insanlardan farklı olarak (cinlere vs.) benzeyen bir şeye dönüştüğünü gördüm.

Farklı olarak da sadece ben onlara benzemiyordum ve ben olduğum gibiydim. ama onlar beni de kendileri gibi olmam için arıyorlardı ve bir kaçı beni buldu ama ne yaptılarsa onlar gibi olmadım.Bana zarar vermeye çalışıyorlardı ve beni yakalamak istiyordular ve yakaladı biri. ama ben ondan kurtulmayı başardım. bir diğeri aynı şekilde yine saldırdı ve ben yine kurtuldum. tekrar başka biri saldırdı ve ben ondanda kurtuldum ve orada tam biri daha gelecekken uyandım ve uyandığımda konuştuğumun farkındaydım. Rica etsem bana bu rüyamın yorumunu tam hakikatli bir şekilde yapar mısınız? Çünkü çok kafama takıldı…!!! ALLAH razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada çeşitli kuşlar görmek

Cevap: Rüyada cinlere dönüşmek

Efdal
Rüyada cin görmek sahtekâr biriyle karşılaşıp bundan zararlı çıkacağınıza, hayal kırıklığına uğrayacağınıza işaret eder. Rüyayı gören kişi, rüyada kendisini cin olarak gördüyse, yakın zamanda dünya malı ya da kendi gururu vei çıkarları doğrultusunda hilekârlığa başvuracağına delalet eder. Rüyada cinlerin başındaki büyükleri görmek, makam veya rütbenizde artış olarak yorumlanır. Rüyada kapınızın yakınlarında cin görmek, başınıza gelebilecek zararlara, maddi olarak geçim sıkıntısı çekmenize, dara düşeceğinize işaret eder. Rüyada cinin evinize girdiğini ve etrafı dağıttığını görürseniz, evinize hırsız gireceği ve büyük zararlar vereceği şeklinde yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Hamile bir kadının rüyada cin görmesi, doğacak olan evladının çok zeki olacağına işarettir. Rüyada cinden bir şey almak, cinin size bir şey vermesi memuriyete ya da kariyerinizde terfi almaya işaret eder. Rüyada cinin üzerindeki elbiseyi çıkarmak, düşmanlarınız karşısında kazanacağınız zafer olarak yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak görmek

rüyada insanın cine dönüşmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinlere dönüşmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.