Anasayfa
8 Nisan 2022, 0:50
sizden92
Abone

Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ?

Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ?

user
yüzümde iltahağlı bir sivilce var bu gusle mani olurmu ben birde saçımı kestirfim kulaklarımı yıkadım ama içine kıl kactıysa ve bunu gusulden sonra fark edersem sadece kulağımı yıkamam yeterlimi birde ben bişeye tövbe ettim ama o şey üstünde yorum yaptıım başka bişeye dah tövbe ettim ama o şeyi unuttum tövbe ettiğii gene yaptım ama tövbe ettiğimi hatılayınca hemen kapattım tövbem bozulur mu son sorumda 🙂 israil filistine eziyet ediyor biz yahudi malı kullanırsak vebali bize geçermi 😮

Okudunuz mu?  Ateist birisi müslüman olunca tüm günahları affedilirmi?

iltahaplı sivilce gusle manimidir yani

birde ayak parmaklarındaki nasır ve ayak parmaklarımı keserken küçük deri cikler kalıyor tınak makası yüzünden ve ayak tırnaklarımı bazen kesiyorum ama köklerinde kalıyor yarısı kesik tırnak onlar gusle manimidir


Cevap: Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ?

@hmet
iltihaplı sivilce gusle engel değildir
Kulağa kaçan kıllar gusule engel olmaz, kulağını tekar yıkaman gerekmez.
Tevbeyi her günah işlediğimizde tekrar yapmalıyız

Okudunuz mu?  Küfür sözünü söyledim günah işlemiş sayılırmıyım?

Yorum: Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ?

Kayıtsız Üye
Hocam Selamun Aleykum Benim Sorum Olacaktı Hocam Benim Kulak Mememde Sivilce Cıkmistı Sivilce üzerini Yıkadım Birkac gün sonra sivilce kurumustu bende sivilceyi kopardım aklima takıldı sivilce altı ıslanmamıstır diye hocam orayı yikamadım yıkamam mı gerekiyordu guslum bozulmamistır demi cevaplarsanız sevinirim iyi günler hocam.

Okudunuz mu?  Göz zinası kul hakkımıdır

Yorum: Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ?

ACİLSERVİS
Sivilcenin üzerini yıkaman yeterlidir


Kayıtsız Üye
Merhaba yuzumde sivilceler var .Bez halinde cikiyorlar ve derinin ustunde kaliyorlar çok kismi derinin ustunde kaliyor . Bende basmiyorum oylece kaliyor bazen el vururken dusuyor bazende kaliyor Kuruyor kendi kendilyinden dusuyor . Yani demek istediyim bu bezler sert oluyor deri yuzunde kaliyor. gusle mani midir? Ne yapmaliyim?

Okudunuz mu?  Vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ?

Merhaba Yuzumde sivilceler var ben basmiyorum ama Bez halinde kendi kendiliyden cikiyorlar ve çok kismi Sert sekilde derinin ustunde kaliyorlar. Bazen el vururken dusuyor bazende kendi kuruyup dusuyor. Gusul alirken de kaliyor. Bu sert kuru bezler derinin ustunde kalsa gusla mani midir?

Okudunuz mu?  İçimde bir sıkıntı var

mum
< bezler sert oluyor deri yuzunde kaliyor. gusle mani midir? Ne yapmaliyim? >
Hayır, gusül almaya engel olmazlar. Allah şifa versin.


sivilce gusle mani mi, olgunlaşmış sivilce gusle mani mi, sivilce abdest

Bu kategoride yer alan Telefondan KUR'AN OKUYARAK HATİM OLUR MU? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.