Anasayfa
14 Haziran 2023, 0:46
sizden05
Abone

Cehennemin dibine Bu söz küfür mü

Cehennemin dibine Bu söz küfür mü

princea
Selamun Aleyküm evdekilere alışverişe gidip gelmişlerdi.Anneme sordum nereye gittiniz diye bana şakasına uzak olduğu için ”cehennemin dibine ” gittik geldik dedi şakadan .Şimdi bu söylediği küfür olurmu?


Cevap: Bu söz küfre girerme?

Molla_Efdal
Çok abartma yapıyorsunuz anneniz onu halk arasında kullanılan manasıyla söylemiş. Yani fazla takılmayın derim ayrıca her şeye küfürmü şirkmi demeyin küfür ve şirk olan kelimeler bellidir.

Okudunuz mu?  Korsan cd Günah mı?

Cevap: ”cehennemin dibine” Bu söz küfür mü

princea
Allah razı olsun sağolun. Şeytan yüzünden böyle şeylere takılıyoruz.

Bu kategoride yer alan Namazda dua ve surelerden sonra Amin denir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cehennemin dibine Bu söz küfür mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.