Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
sizden0
Abone

En iyi zikir ve dua kitabı

En iyi zikir ve dua kitabı

Xmalcom33
Selamun Aleykum , İmam Nevevi’nin bir zikir kitabı varmış adını bulamıyorum kitabın adı ne birde bu kitab her İslami Kitabevinde bulunur mu ?


Cevap: Bir Kitab hakkında

Mucahid
El-Ezkar Peygamberimizden (s.a.v.) Dualar ve Zikirler

Peygamber efendimizin söylediği, okuduğu rivayet edilen duaların ve zikirlerin derli toplu sunulmuş hali. İmam nevevi’nin eseri muhtemelen alanında ilk, yada ülkemizde pek yayınlanmamış tarzda bir eser. Gündelik hayatımizda bir çok ezber yapmamızı ve alışkanlık haline getirmemizi kolaylaştıracak pratik bir eser.

Okudunuz mu?  Sızce rabbım tekrar yardım edermı ne olur bısey soyleyın

"Beni zikredin; ben de sizi zikredeyim. Bana şükredin, nankörlük etmeyin."
-Bakara Suresi 152-

Allah’a hamd olsun. O ki bir ve kahhardır, aziz ve gaffardır, kaderi takdir edendir, işleri çevirendir, geceyi gündüzün üzerinde döndürendir.
(Kitabın İçinden)


zıkır xetmı

Bu kategoride yer alan Hidayete Vesile Olmayı Söylemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

En iyi zikir ve dua kitabı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.