Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Çürük Dişler Gusül Abdestine Engel Olur mu?

Çürük Dişler Gusül Abdestine Engel Olur mu?

burakqua
Selamun Aleyküm ;

Öncelikle 16 Yaşındayım. Bu aralar hiç cinsel şeylerle uğraşmıyorum. Fakat Rüyamda Boşalıyorum ve uyanınca iç çamaşırım ıslak oluyor Bende güsül alma gereksinimi duyup güsülümü almaya çalışıyorum.

Güsül Alırken çok vesveseye kapılıyorum. Acaba Su deymeyen yer kaldımı diye Aklımdan geçirmeden duramıyorum.Cidden Aklımı yemek üzereyim. Birde Ağızımızı yıkıyoruz ya. Yani ben önceden 3 kere ağıza su ver ve tükür diye biliyordum fakat ağız önemliymiş Ağızda suyu çalkalamalıymışız. 1. Sorum burda geliyor Şimdi ben bunu bilmiyordum Ben direk suyu ağızıma Alıp Geri dışarı atiyordum bundan sorumlumuyum ? Bilmiyordum Öle olduğunu .2.ci Sorum ise şu Benim dişimde çürük var ve orası siyahlık. Yani ben çarkalıyorum Yemek artığı kalmışşsa ve su geçmesse güsülüm kabul olmazmı benim ? Ve ben bunu nerden bilicem. Böle bişi Aklıma takıldı Ve dişimi firçalıyorum ama genede sanki kalmış gibi oluyor kürdanla hallediyorum. Fakat eskiden Ben bunları bilmiyodum yani bu bilmediğim şey yüzünden güsülüm Kabul olmazmı ? Birde ben Bu Dişimin Arasında Bir şey varmı Acaba Güsülüm Kabul olurmu şeyelrinden kurtulmak için dişime dolgu yaptırcam Allah izin verirse. Hanifiyim Acaba Güsülümde bir sıkıntı çıkarır mı bu ? Lütfen cevaplarmısınız ?

Okudunuz mu?  Günde sadece 5 vakit namaz kılmak

Şimdiden Allah Razı olsun.


Cevap: Çürük Dişler Gusül Abdestine Engel Olur mu?

imam
Çürük diş gusül almaya mani değil
İç çamaşırı ıslak olursa yıkan
Vesvese yapma ve bize vesvese ile ilgili konu açma sadece arama yap eski konuları oku ve oraya yaz

Okudunuz mu?  En erken sabah namazı kaçta kılınır

Cevap: Çürük Dişler Gusül Abdestine Engel Olur mu?

İbnî_er-Rumî
< UYARI :
Önceden açılmış olan bir konuyu tekrar açmak ve vesvese konuları açmak forum kurallarrına aykırıdır. Mesajlarınızın silinmemesi ve engellenmemek için forum kurallarını okuyunuz.
>

forumduasi.com/forum-duyurulari/56044-forum-kurallari.html


disimde curuk var gusül abdesti, Diş çürüğü gusul

Bu kategoride yer alan Alkollü maddeler kullanılması caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çürük Dişler Gusül Abdestine Engel Olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.