Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Trafik Kazası Görmek

Rüyada Trafik Kazası Görmek

aynakolik
Selamın aleyküm, cümleten hayırlı cumalar olsun inşAllah.

Rüyamda araba benim olmasına rağmen babamdan arabayı kaçırıyordum. Aşırı hızlı giderken kaza yapıp takla atmaya başlarken uyandım. Bu rüyamın anlamını öğrenmek istedim.

Selam ve dua ile.


Cevap: Rüyada Trafik Kazası Görmek

İslam
Rüyada Trafik Kazası Geçirmek ve Ölmeden kurtulmak uyanmak

Rüya sahibinin rüyasında trafik kazası geçirdiğini ve kurtulduğunu görmesi, rüya sahibinin başından kötü bir olay geçeceğine fakat bu kötü olayın etkilerini hızlı bir şekilde atlatacağına delalet eder. Rüya sahibi kişi maddi veya manevi olarak bir kayıp yaşayacaktır. Fakat yaşayacağı bu kayıp karşısında yılmayan kişi, bu durumu düzeltecektir.

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

Rüyada trafik kazası

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam dün gece rüyamda görmüş olduğum bir kazamı anlatmak istiyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Ya ben hastanedeydim kardeşim mi ne biri rahatsızdı ona giderken ben kaza geçiriyormuşum ama arabanın çarptığını görmedim. Yalnızca olduğum yere çok sert bir şey çarptı ve yaralandım hafiften. Sonra biri beni kucaklayıp araştırma hastanesine götürüyor hemen ama yüzünü göremedim. Sonra babamı gördüm yatağın başında beni bekliyordu o kadar canım acıyodu ki ağrı çekiyodum babama hemşireyi çağır bir serum taksın iğne yapsın ağrım var diye. Sonra bir arkadaşım telefonla aradı olayı biliyorum nasılsın diye öyle konuşup uyanıyorum bunun anlamı nedir hocam açıklarsanız memnun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Yorum: Rüyada Trafik Kazası Görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için çok kötü bir olay geçireceğine ama hızlı bir şekilde de atlatamayacağına işaret olarak yorumlanır. Sonunda ise Allah’ın izniyle bunun geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam, arkadaşım rüyasında beni görmüş arabayla onu evinden almışım,araçta bilmediği bir kişi daha varmış,yokuş aşağı inerken büyük bir kaza geçirmişiz,araba çok kötü bir duruma gelmiş, ama ben ve arkadaşım sağ salim kurtulmuşuz,Rabbim hayırlara çıkartsın

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

arifselim
Aleykum selam. Böyle görülmüş olsa bile yinede hayırlı bir rüyadır. Bir tehlike atlatmaya ve bundan kıl payı kurtulmaya işaret kabul edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve kesin olacak diye asla bir anlam çıkarılamaz. Rüyanın hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi memleketimde gördüm ben yolda yürürken yanımdan bir motorlu biri geçti ve gözümün önünde uçurumdan aşağı düştü bağırma sesini falan duydum ve çok etkilendim tam o sırada bulunduğum yerde bir araba vardı arabanın içinde gençler vardı ben bağırarak ı arabayı durdurdum yere çöktüm ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım arabadakilerden bir erkek yanıma gelip bana sarıldı teselli etmeye başladı ama hiç tanımıyorum onu ve ben 19 yaşında kapalı bir kızım çok fazla ağlıyordum bana oradakiler niye ağlıyorsun falan gibi sorular sordular ben de gözümün önünde biri uçurumdan düştü nasıl ağlamayayım gibi bir şey dedim bana sarılanlardan biri yanlışlıkla elimi de tuttu o sırada hemen çekti çok etkilendiğim bir rüyaydı

Okudunuz mu?  Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

Tohat
Rüyanın tersi ile açıklanır. Alacağın sevindirici müjdeli bir habere ve bundan dolayı çok mutlu olacağına delalet eder. Rüyanda çokça ağlaman gerçekte çok mutlu olup sevineceğin bir haber alarak mutluluğunu katlayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam rüyam biraz karışıktı ama yorumlarsanız sevinirim. Eve misafir gelecek ve bir bakıyorum kuafördeyim (normalde kapalıyım ve asla erkek kuaföre gitmem) ama rüyamda saçım açık ve erkek kuaför saçımı yapacak hiç umursamıyorum ama saçım normalden daha düz ama daha kısa sonra bir bakıyorum evdeyim ama evdeki misafirler gitmiş bile anne nereye gittiler diyorum. Sen gittikten sonra diyor kuzenin (amcamın kızının) kaza haberi geldi. Abileride arabaya zarar verdiği için kızdı gelip herkesi götürdüler diyor. Kendisine hiçbir şey olmamış ama araba çalışmıyormuş falan. Boşuboşuna hazırladım diyorum. Annem ocakta yemek ısıtıyor bende kuzenimi arıyorum nasıl oldun falan diye oda garip hem üzgün hem mutlu gibi yinede onu teselli ediyorum onunla konuşuyorken evimizin üst katından sesler geliyor ve bir şey hızla arka odalara gidiyor. Yerimden hızla kalkıyorum. Annem sakin ol rüzgardır desede hırsız olduğunu düşünüp etrafta adama vuracak bir şeyler arıyorum bulamayınca şöyle bir koridora bakıyorum ve o sırada koridora bir gölge vuruyor ve anne orada biri var dememe kalmadan uyandım. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada üst kısmı açık kadın görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çevredeki insanların elle tutulur sözleri olmadığına ve bazılarının gereksiz söylem ve boş konuşmalarda bulunduklarına, rüya sahibinin kuruntular insan oluşan düşünceleri nedeniyle kendi canını sıkmasına delalet ettiği gibi talip gelmesi, Kısa bir süre sonra görücüye çıkma gibi bir durum da görülme olasılığına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada toprak görmek

Trafik kazası

Bu kategoride yer alan Rüyada Tanımadığın Birini Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Trafik Kazası Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.