Anasayfa
31 Ağustos 2023, 5:42
Namaz
Abone

Cenabetken Namaz Kılmak Zorunda Kaldım

Cenabetken Namaz Kılmak Zorunda Kaldım

Kayıtsız Üye
Sabah kalktığımda lavaboya gittim. Ve iç çamarıma baktığımda rüyada ihtilam olduğunu fark ettim. İç çamaşırımı değiştirdim, kahvaltımı yaptıktan sonra banyo yaparım dedim. Kahvaltımı yaptım. Babamla işe gitmem gerekti, yardım etmemi istedi. Adam arabayla almaya gelmişti vaktim olmadı banyo için. Ben de mecburen gusülsüz bir şekilde işe gittim. Cuma olduğunu da biliyordum. Bir bahane bulup gitmemeyi düşündüm ama vakit geldi ve kesin gel dedi oğlum bugün cuma. Ben de utancımdan cenabetim diyemedim. Maalesef bu halde camiye gittim. Arkadaşlar çok berbat bir durum ama şu an ben ne yapmam lazım. :/

Okudunuz mu?  Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım

Cevap: Cenabetken Namaz Kılmak Zorunda Kaldım

İslam
Kuldan utanıp Allahtan utanmamak ne kötü


Cevap: Cenabetken Namaz Kılmak Zorunda Kaldım

Kayıtsız Üye
tövbe et kimi insan işlediği günahtan dolayı cennete gider ömrü boyu unutmaz onu pişman olur hep


Cünüp namaz kıldırmak zorunda kaldım.

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Hocam benim babam imamdır. Bir gün çok acil bir isi çıkmıştı. Ve beni namaz kilmaya gönderdi. Ve ben cünüptüm. Gusül alma imkanım yoktu. Aileme de cünüp olduğumu söyleyemedim. Ve hemen aşağı inip tozlu duvardan teyemmüm aldim. (normal abdest aldigimi tsm olarak hatirlayamadim) ve camiye gittim. Ezan okundu. Cemaatten bir abi vardi. Kildrmasi için onda Söyledim. Bana sen kıldir dedi. Kıldirmak zorunds kaldım. Vebali nedir 🙁

Okudunuz mu?  Kaza namazı hesaplama çizelgesi

arifselim
Aleykum selam. Bunun vebali nedir ancak Allah bilir ama bildiğimiz şu var ki bu çok çirkin ve büyük bir günahtır. Bu sana bir ders olmalıdır. Tövbe istiğfar et ve bir daha asla bu günaha yer vermemelisin. Allah utanılmaya herkesten daha layıktır.

Okudunuz mu?  Namazda secdede iken bazı insanlar "sübhanAllah" bazılarıda "sübhane rabbiyel ala" diyor

cenabet olarak namaz kilmak, cünüpken namaz kilmak zorunda kaldim, cunupken namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Ayeti Kerime ve Hadisi şeriflerle Namazın insana kazandırdıklarını açıklayınız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cenabetken Namaz Kılmak Zorunda Kaldım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.