Anasayfa
19 Eylül 2022, 5:07
sizden2
Abone

Bilmeden alkol almak

Bilmeden alkol almak

Xmalcom33
Esselamun aleyküm, geçen gittiğimiz düğünde arkadaşlar bana söylemeden kolaların içine bira koymuşlar. Bende içtim tadı tuhaftı bune dedim arkadaşlar buzdolabına koymayınca tadı bozulmuş dediler bende içmeye devam ettim sonra bir arkadaş itiraf edince tükürdüm ama çoğu boğazıma gitmişti . Benim bu arkadaşlarda hakkım var mı ? Benim bu olayda suçum var mı ? Bu arkadaşlardan bu fikri verini dövdüm onun bende hakkı varmı ?

Okudunuz mu?  En Küçük Günahı Dahi Olan Bile Cehennemde Cezasını Çekecek mi?

Cevap: Bilmeden alkol almak

imam
İstenmeden yapılan işler günah değil bunu herkes bilir

Bu kategoride yer alan Kısmet Açılması için yazılanlar doğrumu uygulamakta sakınca var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilmeden alkol almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.