Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:52
sizden6
Abone

Çizgi Romanlarda geçen tanrılı filmleri izlemek günah mı

Çizgi Romanlarda geçen tanrılı filmleri izlemek günah mı

batuhanyiğit
Selamun Aleyküm…Çizgi romanlarda süper kahramanlar var ve onlarında bir dünyası var.Marvel çizgi romanları var ve marvel evreni var evren demek günah mı yani bir kaç adam hayal dünyası yapmış süper kahramanlar ile ve buna marvel evreni diyorlar ve o evrenin başka bir tanrısı var diyorlar bunlar günah mıdır yani sadece Allah tan başka İlah yoktur biliyorum ve bunlar marvel evreninde kendi hayal dünyalarında süper kahramanların tanrısını yapmışlar öyle diyorlar bu günah mıdır böyle demek veya çizgi roman okumak ?

Okudunuz mu?  Tavuk proteini

Cevap: Çizgi Roman

Molla_Efdal
Kardeş neden dünyevi günahlarımızı düşünüp kendimizi affeddirmek için çalışmak yerine hayali bir alemi tartışıyoruz?.


Cevap: Çizgi Romanlarda geçen tanrılı filmleri izlemek günah mı

batuhanyiğit
Kardeşim ben soru sordum niye tartışma açıyorsun ki? Cevap vermek istemiyorsan hiç bir şey yazma abi gerçekten kötü oluyorum böyle sinirleniyorum

Okudunuz mu?  Gusül abdest nasıl alınır ?

Cevap: Çizgi Romanlarda geçen tanrılı filmleri izlemek günah mı

Molla_Efdal
Kardeşim benim demek istediğim mesajlarını okuyorum ve anladığım kadarıyla çok vesveselisin sana bir kitap önericeğim iman ilgili bütün meseleler geçiyor .

İslam Akaidi


Secan
Ben sahsen cocukken severek oynadigim playstation oyunlarinin bir cogunu, cahilken okudugum romanlarin bir kismini tuttugum gibi cöpe bastim, hem de verdigim paraya hiç acimadan. Aklim erince farkettim ayni senin gibi bir çok oyunda uydurulmus ayri dinlerin tanrilarin olmasinin aslinda Imanli bir insana ne kadar zararli oldugunu. Bir de okudugum romanlar kovulmus meleklerle ilgiliydi hepsini attim. Sen de varsa elinde at kardesim, bir daha da ne oyna, ne seyret, ne de oku o tur seyleri. Imana zararlidir cunki sen ne kadar dikkat etsen de.

Okudunuz mu?  Hoşlandığım bir bayan kendısının deist, anarka feminist falan olduğunu söylüyor ne yapmalıyım

Kurgu roman, Secan

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çizgi Romanlarda geçen tanrılı filmleri izlemek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.