Anasayfa
8 Nisan 2023, 10:59
sizden7
Abone

Annem sürekli bana dayak atmaya çalışıyor

Annem sürekli bana dayak atmaya çalışıyor

Euos9
Arkadaşlar annem çok sinirli.Bende birazcık küfürbazım.Bugün kedimin suyunu tazeliyordum.3-4 kez suyu attım annemde iki saat doldurmadın şunu be ! Diye bağırarak bana vurdu.Cimcik attı ben ise dayanamayıp onada vurdum.Ve birazcık küfürbaz olduğumdan sövdüm.Ama annem’de çok küfürler eder.Ve banada etti.Annemin böyle yapmasını istemiyorum.Sırf bu yüzden onu sevmiyorum.Bu kaçıncı tövbem olacak.Ne yapabilirim arkadaşlar ? Cidden annem sürekli bağırıyor ve bir şeyi yavaş yaparsam bana vuruyor

Okudunuz mu?  Küfre düşme ihtimali üzerine iman tazelemek ve imanın varlığından şüphe etmek

Cevap: Annem sürekli bana dayak atmaya çalışıyor

Molla_Efdal
Anneler çok değerlidir. Onlar sinirlenirse elinizden geldikçe sakin ve yumuşak davranmaya çalışın. Örneğin "Dalgınlığıma gelmiş özür dilerim anneciğim" dersen hemen yumuşayacağını görürsün. Annelerin hakkı ödenemez . Annenize iyi davranın.


Cevap: Annem sürekli bana dayak atmaya çalışıyor

Euos9
Ya ciddiyim.Ben normal normal konuşmaya çalışıyorum ama o bana vuruyor.Sonra bende sinirlenip dövüşüyor,küfrediyorum.Böyle yapmak istemiyorum ama oluyor işte Normal normal özür dilesemde işe yaramıyor.

Okudunuz mu?  Anne-babadan izinsiz sohbete gitmek

Cevap: Annem sürekli bana dayak atmaya çalışıyor

Molla_Efdal
Normal bir zamanda annenin yanına git konuş onunla de ki "Anne ben biraz yavaşım elimden geldikçe hızlı yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.sana kötü söz söylemek istemedim aniden olunca ağzımdan kaçtı " de anlayacaktır.

Okudunuz mu?  En faziletli sadaka hangisidir?

Euos9
Ya öyle yapamam yani.Utanıyorum.Biz annemle hiç bir zaman o kadar samimi olmadık.Yani nasıl desem bilemiyorum.Utangaçlık mı ? Birazcık fazla mı olgunum yapmak mı istemiyorum.Bilemiyorum.Ama yapamam yani başka bir şey önermez misin ?


Bişr
Bu gibi haller bir çok ailede olur kardeşim, önemli olan senin farkettiğin olgunluğunu takınıp ilk önce Kur’an yolu olan ağzını temizlemendir, bir diğeri de annen ne kadar asabi de olsa ona karşı olan tavrının edepten taşmamasıdır, varlığın da sevmiyorum diyebilirsin ama yokluğun da pişman olma kardeşim.
Kalbi güzel olan müminler sabrederler.

Bu kategoride yer alan Enerji içeceği içmek harammıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem sürekli bana dayak atmaya çalışıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.