Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:41

Gusülde burna su çekme vesvesesi

Gusülde burna su çekme vesvesesi

mustafaonder
hocam ben gusül abdesti alırken burna su çekmeden dolayı vesvese yapıyorum su ağzıma kadar geliyor ve bunda da gene vesveseye düşüyor ve 2-3 kez ağzıma kadar su alıyorum ve canım yanıyor. ama yapmazsam vesvese duyuyorum. bunun ölçüsü nedir gusül almaktan çekinir hale geldim neredeyse .nasıl anlarız burna suyu tam çektiğimizi nasıl bir şekilde yapmalıyız yardımcı olursanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Erkeklerde saç boyatmak günah mıdır

Cevap: Gusulde burna su çekme

Molla_Efdal
Soru: Gusül sırasında buruna su çekmek gerekir mi?

Cevab: Gusül farzlarından biride burna su vermektir (İstinşak). Bunun ölçüsüde burunun üst kısmına kadar olan bölgede yanma hissedilmesi olarak belirlenmiştir. Eğer kişi bu durumdan rahatsız oluyor ise sadece hafifçe buruna su vermek yeterli olacaktır.

Okudunuz mu?  Ölen babaya hayr yapmak

Cevap: Gusulde burna su çekme

AmiralBristol
Burnuna su gittiğini biliyorsan zorlamaya gerek yok. Vesvese olduğunu biliyorsun Yinede vesveseyi kafana takıyorsun.

Bu kategoride yer alan Dünya bir leştir, onun talibi köpeklerdir diye bir hadisi var mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde burna su çekme vesvesesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.