Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
sizden7-2
Abone

Mezi gusül gerektirir mi

Mezi gusül gerektirir mi

kontador
İstem dışı sanal ortamda gezinirken bir açık seçik video gördüm biraz baktım sonra kalkıp penisime baktığımda beyaz saydam su renginde diyim bir sıvı aktığını gördüm gusül almama gerek varmıdır
Ve abdest alırken ağıza veya burna 3’den fazla 5,6 defada su versek gusül yine geçerli olurmu bir sakıncası varmıdır
Çok teşekür ederiim

Okudunuz mu?  Yara varken gusül abdesti almak

Cevap: Mezi gusül gerektirir mi

burakqua
Kardeşim izlediğin videodan ötürü şehvete gelmişsindir. Şehvetli Anlarda açık seçik şeylere baktığında mezi denilen 1,2 damlalık sıvı gelir. Sen bunun Geldiğinden Bile haberin Olmaz. Bu Güsül Bozmaz Sadece Normal Abdesti Bozar. Güsül Gerektiren Menidir. Menide Şehvetle Çıkar ve Fışkırır.(Cinsel İlişkide Ve mastırbasyon sonucunda gelir ). Öbür Soruna Gelicek Olursak 3 yeterlidir. Fazlasının abdeste bir sakıncasının Olucağını sanmıyorum.

Okudunuz mu?  Namaz kılarkenki necis miktarı dirhem ne ?

Cevap: Mezi gusül gerektirir mi

AmiralBristol
Gusül de ve abdeste ağza ve burna fazla su vermenin sakıncası yoktur. 3 defa yeterlidir fazlası şeytanın vesvesesi yüzündendir.

Bu kategoride yer alan 12 Rekatlık Hacet Namazı Nasıl Kılınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi gusül gerektirir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.