Anasayfa
7 Mayıs 2022, 20:47
sizden0
Abone

Sukunet İçin İstimna

Sukunet İçin İstimna

burakqua
Selamun AleyküM.

Yaklaşık 2 aydır Mastırbasyon Yapmıyorum. Haramdır Diye. Önceleri Yapıyordum. Ve alışkanlık Haline getirmiştim Ve bundan zevk aldığım için yapıyordum.

Yaklaşık 2 aydır yapmıyorum istimna Ve rüyalanıyorum. Önceleri İyidi Okul yokken. Sbah Kalkınca Öğlene Doğru Güsülümü alıyordum. Lakin Artık Okullar açıldı Ve bu durum olunca Güsül Alıcak Zamanım Olmuyor olsa Bile Sabah Sabah Annem, Babam Buna izin vermez.
Fakat ben onlara rağmen 15 dk güsül alıyorum. O zamanda güsülümden Tam emin olamıyorum. Şeytanın Vesvesi Diyip geçiyorum.

Okudunuz mu?  İlahiyat yatay geçiş hakkında bir soru!

Mastırbasyon Yapmadığım İçin aşırı Şehvete geliyorum. Artık bu durum Rahatsız Edici Geliyor. O kadar Şehvetleniyorum ki Yani ayıpyır sölemesi elimi vursam Boşalacak Hale Geliyorum. Kız arkadaşlarımdan şehvet alıyorum Hatta hocalarımdan bile.

Bu aşırı Şehvetlenme Beni cidden rahatsız ediyor. Ben bu aşırı Şehvetlenmeyi Ortadan Kaldırmak İçin istimna Yapsam Zevk için değil Cidden Ayıptırr sölemesi Azıyorum resmen ya. 🙁 Cidden Kendimden utanıyorum bazen. Ben bunun için mastırbasyon yapsam Haram işlemiş olur muyum ? Yani en ufacık şeyden bile Şehvet Kapıyoyorum.

Okudunuz mu?  Düşününce Allah'ın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum acaba bu günah mı?

Birde şöyle bir soru sorucam Arkadaşlar.

Ben Sabah uydandığımda Nasıl diyim Böle 1 damlanın Oluşturacağı Şekilde Islaklık oluyor. Yani Boşaldım Desem o kadar Olmaz avuc içi kadar olur biliyorum. Yani Sorum şu 1,2 damla Meni gelir mi ?

Cevaplarsanız Çok memnun Olurum. Ayıp kelimeler Kullanmış Olabilirim Şimdiden Kusuruma Bakmayın.

Okudunuz mu?  Tefriciyi salavatı sesli dinleme

Cevap: Sukunet İçin İstimna

burakqua
Ve arkadaşlar 2.ci Sorumu açıklim.
Sabahları uyandığımda ve Okulda Şehvete geldiğimde Bazen Böle Ben elimi bile sürmenden böle sanki tenasül uzuvundan bişi çıkıyormuş gibi oluyor. Okulda İken gidiyorum Tuvalete hiçbişey olmuyor ilk başta sonra tuvaletimi yapıyorum Öbür tenefüs tekrar gittiğimde Beyaz tabaka oluyor bazende islaklık Lakin Bunlar çok küçük şekilde Ben biliyorum Boşaldımmı Avuc içi Kadar olur meni gelse. Sbah uyanıncada Oluyor Genellikle her gün Peygamber Efendimiz ıslaklık görürsen Güsül al demiş Lakin Bunlar Nerdeyse Her gün oluyor . Ve yani Çok küçük oluyor Nasıl diyeyim 5 kuruştan küçük yani . Yani o kadar Küçük. Oysaki Ben rüyalandığuımda Veya boşaldığımda meni çamaşırım avuc içi kadar yeri kaplıyor. Benim Napmam Lazım. Her gün bu sorunu yaşıyorum Aşırı Şehvetim Var mastırbasyon yapmadığımdan Dolayı ve her ders Penisim uyanık halde oluyor nerdeyse Ve bende Meni geldiğini zannediyorum. Napmam lazım lütfen Cevapalyın.

Okudunuz mu?  Cübbeli Ahmet Hocanın yanlış fetvası hangisidir?

Cevap: Sukunet İçin İstimna

İslam
Geç evlilk olunca kaçınılmaz durumlar….
Zina endişesi olmayınca bu işi zevk için yapmayın


Cevap: Sukunet İçin İstimna

burakqua
Kardeşim yada abim 16 yaşındayım ne yapabilirim sence ? nasıl evleneyim. Bİrde 2.ci soruma bakabilirmisin ? Lütfen cevabını bekliyorum.

Okudunuz mu?  Siyer sorusu: 2. akabe biatının en önemli özelliği nedir?

İslam
bu sözünü ettiğin mezidir yıkanmak gerekmiyor


burakqua
Kardeşim Eminsin Değilmi Çünkü uyandığımdada Fİlan oluyor ama çok küçük oluyor ben biliyorum meni avuc içi kadar olur ama işte vesvese sanırım 🙂 Neyse Kolay gelsin Sağolasın Cevapların için.


sükunet için istimna, istimna sukunet

Bu kategoride yer alan Alay kul hakkına girermi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sukunet İçin İstimna Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.