Anasayfa
12 Haziran 2021, 18:49
temizlik
Yönetici

Kan akarken gusül abdesti alınır mı?

Kan akarken gusül abdesti alınır mı?

mum
Gusül alırken kan aktı ne yapmalıyım?

Kan aktığı halde gusül alabilirsiniz. Kan akan yara üzerine bir yara bandı yapıştırın ve gusül aldıktan sonra kan yerini yıkayın ve namaz abdesti alın.


Cevap: Kan akarken gusül abdesti alınır mı?

HADİE
kan yaradan akıyorsa yapacak bir şey yok abdeste devam edilir fakat budurum normal abdesti bozduğu için tekrardan abdest almak gerekir yine durmıyorsa özüre girdiğinden namaz kılınmasında sakınca yoktur

Bu kategoride yer alan Dişimi çektirdim kan durmuyor abdest alabilir miyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kan akarken gusül abdesti alınır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.