Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

Denizde gusül abdesti nasıl alınır?

Denizde gusül abdesti nasıl alınır?

mum
Denizde boy abdesti alınır mı? nasıl alınır?

Cünüp olan biri denize dalıp tüm bedeni ıslandığında ve ağız ve burnuna su verdiğinde gusül almış olur.
Denize dalmadan avret yerlerinizi yıkayın (denizin içinde), ağzınıza ve burnunuza su verin, niyet edip denize dalın her yeriniz ıslansın gusül almış olursunuz.

Okudunuz mu?  Su toplaması abdesti bozar mı?

Cevap: Denizde gusül abdesti nasıl alınır?

ZİREGÜL
denizde gusül abdesti alınır zira bu abdest daha sağlam olacaktır çünkü bütün bedenin ıslanması gerekli olduğu bu abdestte denizde vucut tamamen ıslanacaktır


denizde gusul, denizde gusül abdesti nasıl alınır, denizde abdest alınır mı

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti almayan birinin yaptığı yemek yenir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Denizde gusül abdesti nasıl alınır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.