Anasayfa
3 Ağustos 2021, 6:33
dualar
Yönetici

Haksızlığa karşı okunacak dua

Haksızlığa karşı okunacak dua

mum
Haksızğlığa uğrayan ve uğramak istemeyen kişinin okuyacağı dua

Arapçası
Haksızlığa karşı okunacak dua

Duanın okunuşu:

Her türlü kötülükten kurtulmak için için şu duâ da okunmalıdır:
E’ûzü bikelimâtillâhit-tâmmâti min şerri külli şeytânin ve hâmmatin. Ve min şerri külli effâkin kâzibetin. Ve min şerri külli gammâzin hâinetin. Ve min şerri külli aynin lâmmetin. Ve min şerri külli bid’atin dâlletin.

Okudunuz mu?  Allahümme ihdina fimen hedeyt,.. duasının tamamı ve anlamı

Cevap: Haksızlığa karşı okunacak dua

AYSEVEN
dünyada bir çok sıkıntı var ve başımıza ne geleceği belli değildir herhangi bir sıkıntı haksızlık durumunda bu duayı okumak ve Allahtan yardım dilemek gerekir


Haksızlık Için Dua

mikaela
Merhaba haksızlığa uğradığımızda karşımızdaki arkadaşımızın gözünün açılması, gerçekleri görmesi ve vicdan yapması için okunacak bir dua , zikir var mıdır?

Okudunuz mu?  Hz. Peygamber'in Dilinden Dua Örnekleri

haksızlığa uğradığında okunacak dua, haksızlığa karşı dua, haksizliga karsi dua

Bu kategoride yer alan Çıban, Sivilce Ve Bunların Benzerine Karşı Okunacak Dualar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haksızlığa karşı okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.