Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

Cenabetlik normal abdestle geçer mi?

Cenabetlik normal abdestle geçer mi?

mum
Cünüplük normal abdestle geçermi

Hayır geçmez. Gusül, baştan aşağı yıkanmak demektir. Bütün bedenini yıkamadan sadece normal namaz abdesti alarak geçmez.


Cevap: Cenabetlik normal abdestle geçer mi?

ZİREGÜL
her ebdestin yeri ayrıdır ve abdest alınacak hallerde değişir gusül abdestinin yerine başka bir abdest almak doğru olmaz aksi günah olur

Okudunuz mu?  10 kere yemin bozdum 100 fakiri nerden bulucam

gusül yerine normal abdest, normal abdestle cenabetlik gider mi, normal abdest alınca cenabetlik gidermi

Bu kategoride yer alan Husün ve kubuh akıl ile bilinebilir görüşünü savunan mezhep hangisidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cenabetlik normal abdestle geçer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.