Anasayfa
23 Şubat 2023, 11:08
dualar
Yönetici

Evlenemeyenler için okunacak dua

Evlenemeyenler için okunacak dua

mum
Evlenmek için dua

Bir Türlü Evlenemeyenler İçin Dua

(erkekler ve kızlar için)

Allahım! Evlenmek istiyorum bana hayırlı bir kapı aç. Bana uygun, bir ömür hayırla güzel geçinebileceğim hayırlı bir eş ver.

Evlenemeyenler için okunacak dua


Cevap: Evlenemeyenler için okunacak dua

HADİE
evlilik çok ciddi bir konudur ve her insan güzel uzun ömürlü hayırlı bir evlilik yapmak ister böyle bir evliliği dilemek isteyenlerin bu duayı okumaları ve Allah’a yalvarmaları gerekir

Okudunuz mu?  İrtihal (ölüm) Duası

güzel rüya görmek için dua, evlenemeyenler, hayırlı rüya görmek için dua

Bu kategoride yer alan Arapça farz namaz sonrası zikirler (tesbihat) ve ingilizce anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenemeyenler için okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.