Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

Kanamanın durmadığı durumda alınan abdestle bir sonraki vaktin namazı kılınır mı?

Kanamanın durmadığı durumda alınan abdestle bir sonraki vaktin namazı kılınır mı?

Millennium
Kanamanın durmadığı durumda vakti geçirmemek için alınan abdestle bir sonraki vaktin namazı kılınır mı?

Akşam namazına bir kaç dakika kalmış diyelim, vakit dar, bir yerimizdeki kanama durmadığı için abdest alıp namaz kıldık, vakit bitti, yatsı namazının ezanı okundu. Aynı abdestle yatsı namazını kılabilir miyiz, yoksa yatsının vaktinin çıkmasına bir kaç dakika kalıncaya kadar ne zaman kanama kesilirse o zaman abdest alıp mı yatsı namazını kılmalıyız?

Okudunuz mu?  Avukatlık yapmak caiz midir?

Cevap: Kanamanın durmadığı durumda alınan abdestle bir sonraki vaktin namazı kılınır mı?

mum
Yeni bir abdest gerekir. Çünkü ilk durumda mazeret vardır diğerinde mazeret yok.

Bu kategoride yer alan Kur'an kursu hocalığı için gereken şartlar nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kanamanın durmadığı durumda alınan abdestle bir sonraki vaktin namazı kılınır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.