Anasayfa
4 Ağustos 2021, 23:15
dualar
Yönetici

Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua

Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua

mum
kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dualar

kalpteki vesveseden kurtulmak için en etkili dualar: Ayetel Kürsi, İhlas, Felak ve nas süreleridir.

Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua


Cevap: Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua

MECİDİE
vesvese şeytanın işidir ve önlemi alınmas ise hastalık derecesine ulaşır ve kişiyi ruhen ve bedenen yorar bu durumlarda Allah’a sığınıp bu duaları okuyarak bu dertten kutulabiliriz

Okudunuz mu?  Münacat veysel karani

Yorum: Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua

Kayıtsız Üye
Denemediğim şey kalmadı kardeşim. Etmediğim dua gitmediğim yer kalmadı. Bana şifa gelmedi bu konuda. Her şey insanın beyninde bitiyor kişi kendini değiştiremiyorsa o öyle gidiyor. Neler denedim bana Allah’ın rahmeti gelmedi


Yorum: Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua

Kayıtsız Üye
Aynı sıkıntı çok kişide var. Bende muzdaribim şeytan vesveseyi kabul edersek namazın şartlarından temizlikte, abdestte, kılarken görevini yapıyor. Biz de azimetle değil de ruhsatla hareket edeceğiz. Şeytanın hedefi bütün insanların ebedi cehennemlik olması. İntikam peşinde Allah’tan izin aldı. Biz iman, ibadet, ameller konusunda gerekeni ifrat ve tefrite kaçmadan yapacağız, zikirle vesveseyi yeneceğiz inşaAllah. Şeytanın inananlar üzerinde bir tesiri gücü yoktur diye ayet var. Allah ‘a dua, ayet ve zikirlerle sığınınca rahatsızlık geçecektir.

Okudunuz mu?  Çok Önemli Bir Fereç ve Mahreç Kapısı: Dua

Kayıtsız Üye
Namazlardan önce Ayetel Kürsi okumak vesveseleri gideriyormuş. Bazı durumlarda ve depresyon türlerinde sarı kantaron gibi hafif etkili bitkisel anti – depresanlar yanı sıra kullanılması gerekebilir.


kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua, vesveseden kurtulmak, kalbi vesveseden korumak için dua

Bu kategoride yer alan Sigarayı bırakmak için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalbinizdeki vesveseden kurtulmak için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.