Anasayfa
8 Ağustos 2021, 7:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinler Hakkı’nda konuşmak

Rüyada cinler Hakkı’nda konuşmak

Bluelink
Beni rüyamda ailemle konuşurken annem babama “senin arabayada cinler mi biniyor ” dedi. Arabayıda yeni almıştık. Bende onaylar gibi yaptım. İnternette baktım ama net sonuç bulamadım. Yardım eder misiniz


Cevap: Rüyada cinler Hakkı’nda konuşmak

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada yeni araba hayırlıdır. Ama cinlerden bahsedilmesi bu şekilde çevrenizde var olan gizli düşmana ve iyiliğinizi hiç istemeyen kimselerin olduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada cinler Hakkı’nda konuşmak

Hhhh
Ben rüyamda incir ağacı görüyordum. Ablam da cinlerden bahsedip o ağactan korkuyordu. Ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Yorum: Rüyada cinler Hakkı’nda konuşmak

arifselim
Rüyada incir ağacı görmek, servet zenginlik ve borçları varsa bunları ödemeye işaret eder. Korkmak Allah’ın izniyle tersi ile yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenim babam babamin arkadaşi ve arkadaşinin çocuklariyla oturuyoduk sonra babamla arkadaşi cinler hakkinda konuşmaya basladi sonra babamin arkadaşi sakin ha çok dikkat edin bu aralar cinler herkese musallat oluyor öldürüyo çocuklara dikkat edelim dedi adam bunlari söylerken cinleri tam göremesemde insanlari öldürürkenki halleri gözüme geliyodu benden baska kimse onlari görüyomuydu emin degilim ama kuzenime gördün mü falan diyodum sonra uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada Ceset Görmek

arifselim
Bu rüya çevrede olabilen günahlara ve bu günahlardan sakınılması gerektiğine dair bir uyarıdır. Kişi için haramlara ve kötü çevreye karşı tedbirli olması gerektiğine alamet eden hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Allah hayretsin InsAllahRüyamda kuzenlerimin evindeydim anneme cin musallat oldu falan diyorlardı sonra cinler her yerdeydi gormuyorduk ama kendilerini hissetiriyorlardi takvim yapraklari falanu cusuyordu ne anlama gelir


arifselim
Amin kardeşim. Ancak bu tür rüyaların tabir yönünden bir yorumları yoktur. Benzeri şekillerde görülen cinler sadece unutulması gereken ve bir manası olmayan rüyalardır. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak namaz kılmak

Kayıtsız Üye
rüyamda cinler hakkında konuşuyorduk annem babam ve ben. evimiz dublex ve ben üst katta yatıyorum. annem üst kattaki peteği gösterip cinlerin en çok bulunduğu yer diyor. ve peteğin önünde uzun bir minder var. bende normalde sürekli orada oturduğumu dile getiriyorum. ve simsiyah bir karartıyla uyandım


arifselim
Cinlerle ilgili olarak görülen rüyaların çoğu yorumlanmaz. Çünkü genelde insanın etkilendiği ve bilinçaltında olabilen şeylerin rüyasına bir yansıması şeklinde görülebilir. Bu gördüğün rüyanın da özel bir manası yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çürük dişin düşmesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir yere gezi amacli gitmistim yegeniminde içinde bulundugu bir gurup bir mağaraya giriyor ve ordan korkarak cikiyorlardi münubüs gibi bir arabann içindeydik cinlerin onlara gozuktugunu soyluyorlardi bense oyle bisi olmadigini cinlerin kimseye gozukmedigini efendimiz (sav )in bile gormedigini soyluyor onlari cinlerin gorunmez olduguna inandirmaya calisiyordm daha sonra cinleri etrafimda hissetim o an korktugumu hissetim ve uyandm

Okudunuz mu?  Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir rüya ancak kabus bir rüya olarak yorumlanabilir. Bazı yorumları olsada esas olan tabir edilmemesi ve hiç kimseye anlatılmamasıdır. Çünkü korkutucu ve ürkütücü olan rüyalar şeytani rüyalar kabul edilir ve yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir kulube ye gidiyorum 25 ve 30 yaşların da iki kişi var bir de anneleri.
Orada arapça yazılar ile yazılmış cinler ile ilgili bilgiler bulunan isimleri ve sıfatları yazan el yazması arapça bir kirap görüyorum dikkimi çekiyor elime alıyorum.
Kitabın kapağı yok ama en ön sayfasın da başlık olarak şerefli mahlukat yazıyordu.
Bu ruyayı ikinci kez gördüm ve önceki görüşüm de de cinlerin ismini okumaya çalışıyordum anlamı nedir tam sabah namazın dan önce gördüm son bir kaç gün içinde. ALLAH razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Çığ görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Allah’ın yer yüzünde yarattığı en şerefli olan mahlukat insanoğludur. Bu tür rüyalar tekraren görülse bile hiç kimseye anlatmamak gerekir. Bu rüyaları önemsemek ve üzerinde durmak dahi doğru değildir. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çam Fıstığı Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda erkek kılığında bir cin görüyorum ve bana diyo ki biz sana büyü yaptık ve senin haberin yok ben bunu inkar ediyorum ama o sürekli bunu tekrarlıyor. Sıçrayarak uyandım. Bu ne denektir merak ediyorum. Çünkü bu rüya beni çok ürküttü. Çok teşekkür ediyorum…


arifselim
Merhaba. Bu rüya kabus bir rüyadır ve anlamı da olmaz. Bazı yorumcuların görüşüne göre ise bu günahlara bulaşmak manasında kabul edilmiş ve açıklanmıştır. Günahlara karşı daha dikkatli olunması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ben apartmandaydım biri kapımı çalıyordu bnde apartmanda evin kapısına geliyodum noldu dedim kapıyı çalan adama, adam bana evin önünde şişman bir kadın vardı dedi. Sonra bir teyze ve amca ile oturdum, teyze o kadının cin olduğunu söylüyordu, amca da kurtulmak için din değiştirmeli gibisinden bişi dedi sonr teyze bişi değişmez dedi, sonra bn korkuyla uyandım saat şu an sabah 7 direk internetten anlam aramaya çalışıyorum, ne yapmalıyım ?


arifselim
Böyle rüyaların anlamını aramaya gerek yoktur çünkü bunlar şeytani rüyalardır ve anlamları da yorumları da olmaz. En doğrusu Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk yıkamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda yemek masada oturan bir kadın vardı gece güneş gözlüğü takmış bir kadın benimle dalga geçiyordu sonra konuştukça içine cin kaçtığını anladım. İnkârda etmedi. Odada başkaları da vardı sonra üstüme gelmeye başladı bende bağırdım bu çizgiyi geçme diye ama korktuğumu anladı ve üstüme gelmeye devam evdeki diğer kişiler yardım etmediler tartışmamızı izlediler sonra bana saldırdı ve bağırarak uyandım.
Yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmek ne anlama gelir?

rüyada cinler hakkında konuşmak, rüyada cinlerle ilgili konuşmak, rüyada cin hakkında konuşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada camide namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinler Hakkı’nda konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.