Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

İki Arkadaşımı Barıştırmak İçin Yalan Söyledim.

İki Arkadaşımı Barıştırmak İçin Yalan Söyledim.

remr
Herkese merhabalar, ben bugün küs olan iki arkadaşımı barıştırmak adına yalan söyledim. Barıştılar ama sonuçta yalan söyledim ve ben bu yüzden kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum.

Arkadaşlarımdan bir tanesi ”Eğer barışmamızda parmağın varsa söyle, bak hakkım geçer sana. Hem ben seni bu konuda uyarmıştım sakın bizi barıştırmaya çalışma, olacaksa kendiliğinden olsun.” dedi. Ben de yok öyle bir şey yapmadım dedim ama aslında yapmıştım. Ayrıca diğer arkadaşım da barışmamızda parmağın olduğunu sakın ona söyleme yoksa barışmamız samimi olmaz demişti, o yüzden bir şey diyemedim.

Okudunuz mu?  İnsanların tavırları beni üzüyor

İşte olay böyle oldu bu ikisi barıştılar ama ben yalan söyledim. Hem diğer arkadaşım ”Barışmamızda parmağın varsa söyle hakkım geçer sana” demişti. Bu yüzden kul hakkına da mı girmiş oluyorum ? Gerçekten kendimi kötü hissediyorum ne yapmam gerek ? Yalan söylediğim için günah yazılmış mıdır ve kul hakkına girmiş miyimdir ? Lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Kalp ile ilgili atasözleri

Cevap: İki Arkadaşımı Barıştırmak İçin Yalan Söyledim.

Efdal
Yalan söylemenin caiz olduğu bir konu da "iki kişinin arasını barıştırmaktır"
gönlün rahat olsun hakları sana geçmedi


Cevap: İki Arkadaşımı Barıştırmak İçin Yalan Söyledim.

remr
< Yalan söylemenin caiz olduğu bir konu da "iki kişinin arasını barıştırmaktır"
gönlün rahat olsun hakları sana geçmedi >

Çok teşekkür ederim çok kötü hissediyordum moralim nasıl da düzeldi gerçekten teşekkür ederim. 2 saattir bunalımda gibiydim resmen Allah sizden razı olsun.

Bu kategoride yer alan Tanıdık vasıtası ile herhangi bir kuruma Randevu almak Günah mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İki Arkadaşımı Barıştırmak İçin Yalan Söyledim. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.