Anasayfa
24 Ağustos 2021, 10:17
resim
Yönetici

Kumru nedir? Kumru resimleri

Kumru nedir? Kumru resimleri

Şema
Kumru ne demek?
– Streptopelia decaocto. (Kuş türü)
Güvercinler takımından, güvercinden küçük, boz, gri renkli bir kuş (Streptopelia).

Kumru nedir? Kumru resimleri

Kumru nedir? Kumru resimleri


Cevap: Kumru nedir? Kumru resimleri

İZGEN
güvercine benzeyen bu kuşun asıl adı kumrudur,kumrular doğanın sevimli zararsız kuşlarındandır,kumruların bir özelliği tek eşli olup eşlerine yuvalarına düşkün olmasıdır kumru bakıp yetiştiren kişilerde bulunmaktadır

Okudunuz mu?  Siyah Gül Resimleri

Kumru tedavisi yardim

Kayıtsız Üye
5 gün önce bir kumru ağaçtan düştü. Kedi kutuyu yakaladı ve bir şekilde kurtardık. Çok.kotu durumdaydı bir çok yerinde gittik vardi. Kursagi delinmişti. Bir çok alana dikiş atıldı. Suyuna antibitik kattik. Yaralar hergun dezenfekte edilip krem sürüldü şuan ilk.hâline göre çok.daha iyi. Ancak sorun kuş dengede duramıyor. Kanadını sürekli altına alıyor. Yeşil sıvı kaka yapıyor. Internetten araştırmalarıma göre bir hastalığa yakalanmış. Ne yapmam gerekir. Ilk hakime gire yeme ve içme yardımla çok dah iyi durumda.

Okudunuz mu?  Kabe güzel Resimleri

Kumru resimleri, kumrular , kumru resmi

Bu kategoride yer alan 40 Hadis Arapça MSN Nickleri (Arapça Yazılı ve Türkçe Açıklaması) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kumru nedir? Kumru resimleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.