Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:24
Namazlar
Yönetici

Cuma namazından sonra öğle namazı nasıl kılınır?

Cuma namazından sonra öğle namazı nasıl kılınır?

mum
cuma namazından sonra öğle namazı nasıl kılınır_?

Cuma namazı kılanın öğle namazı kılması gerekmiyor.
Türkiyede cuma namazından sonra, zuhri ahir adında o günkü öğle namazı kılınyor, diyanet bu konuda fetva yayınlamış ve kılınmasına gerek olmadığını duyurmuştur.

Okudunuz mu?  Namazın Rükünleri ne demektir? Kısaca

Cevap: Cuma namazından sonra öğle namazı nasıl kılınır?

İZGEN
cuma günü müminler cuma selası ve ezanı ile camilere akın ederler cuma namazı kılınır .bu namazı erkekler kılmaktadır kadınlar öğle namazını kılarlar cuma mubarek bir gündür o günü ibedetle geçirmek lazımdır

Bu kategoride yer alan Anne babasının yaşadığı beldeye giden kişi seferi olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cuma namazından sonra öğle namazı nasıl kılınır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.