Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:04
missa08
Abone

Rüya gördum ama şehvetlenmedim

Rüya gördum ama şehvetlenmedim

unikaa
Rüya gördüm ama rüya da bile cinsel şeylere bakmamak için çalıştım ve başka şeylerle uğraştım. Ruyalanmadim diye biliyorum !eminim bile diyebilirim ama tabi vesvese geliyor. Islaklık var mi diye bakmaya gittim . ama her gün gördüğüm açık kahverengi leke gördüm , meni gibi kokmuyor du tabaka değil di. Sadece leke .. Ama her sabah gelir . gusül gerek mi ?:/

Okudunuz mu?  Dügünlerde çalgı çalmak oynamak günah mı?

Cevap: Ruya gördüm ama şehvetlenmedim

İnanc
Her zaman bu tür konularda söylerim yinede söylim bu tür durumlarda iç çamaşırınızda bir leke ıslaklık varsa ne kadar meni olmadığından emin olsanız bile gusül abdesti alın içiniz rahat olsun şeytanın vesveselerine karşı emin olursunuz .

Okudunuz mu?  Hapşırmak Duanın Kabul Olduğuna İşaret midir?

Cevap: Ruya gördüm ama şehvetlenmedim

BathnAyğder.
İnanc yanılıyorsun her leke gördüğünde sırf için rahatlasın diye gusle gerek yok boşa su ısrafı..ha arada kalmışsa eğer tabiki gitsin alsın ama leke mezi ise boşuna gusle gerek yok.Ayrıca menide mezide ilk başta beyaz daha sonra sarı bir renge dönüşür tek far menı buyuk bir yer kaplar mezi ise küçük.

Okudunuz mu?  Arkadaşlık ile ilgili hikayeler

Cevap: Ruya gördüm ama şehvetlenmedim

#UguR
Bir kişinin rüyasında ilişkide bulunmaksızın sadece cinsel organ (avret yeri) görmesi gusül abdesti almasını gerektirmez. Bunu görenin erkek veya kadın olması fark etmez. Ancak kişinin rüyasında cinsel organ görmesinden dolayı orgazm olup, meni gelmesi halinde ise gusül gerekir. Gusül uykuda veya uyanık halde iken avret yeri/cinsel organ görmekten değil, şehvetle meni gelmesinden dolayı gerekli olur (Merğinani, el-Hidaye, I, 16, İbn Abidin, Reddü’l-muhtar, I, 164).

Okudunuz mu?  Kafirlere Allah razı olsun denir mi?

unikaa
Benim bilmek istediğim soru. Sabah ok kahverengi lekeler ne? Meni değil se başka ne.


unikaa
Ruylandiktan sonra idrar dan sonra beyaz sıvı gelidi vedi gibi ama yanindada bir biktar sarimsi sıvı . kokusu meni gibi konuyordu .meni mi ?gusül lazım ki?ben artık sürekli abdest almaktan çok sikildim affetin beni 🙁

Okudunuz mu?  Bebek Kırk Günlük Olduğunda Dinen Yapılması Gereken Bişey Varmıdır

Şema
Unika her soru için yeni konu açma soruların hep aynı bir konuya cevap olarak sorunu sor
< Şehvetsiz meni

Özür dilerim ama lütfen cevap verin. :/ aksam 3 kere kasılma oldu. Sıkıştım diye ama şehvet hissi gelmedi. Uyudum. Ve sabah kalkınca akıntı m,meni görmedim idrar dan sonra beyaz akıntı ve az da sarımsı akıntı vardı. Sorum. Şehvetlenince , ve uyursak .moenu gormezsek ama idrar ile gelse ,O meni dolayı gusül lazim mi ?arada çok zaman geçti diye ve şehvetsiz gelmiş olamazmi
>
Vereceğimiz cevap aynı
Meni şüphesi varsa gusül al

Bu kategoride yer alan Rükûdan sonra ellerin bağlanması ile ilgili bir bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya gördum ama şehvetlenmedim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.