Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:57
temizlik
Yönetici

Gusül abdesti alamayan ne yapmalı?

Gusül abdesti alamayan ne yapmalı?

mum
Boy abdesti alamıyorum ne yapmalıyım? diye soru soran kardeşlerimizin çoğu, ergenlik çağına yeni varmış ve sürekli yıkanmaktan dolayı ailesinden utanan gençlerdir.
Kardeşler, bahane bulup mutlaka yıkanmalısınız. Yıkanmadan su varken teyemmüm alınmadığına göre mutlaka zaman geçirmeden yıkanmalısınız.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti yerine normal abdest alınır mı ?

Anne ve babalara tavsiyem, yeni baliğ olan çocuklarına bu işin fıkhını öğretmelerini ve sık sık gusül almaktan dolayı onları kınamamalarıdır.


Cevap: Gusül abdesti alamayan ne yapmalı?

HADİE
gusül abdesti farz olan bir abdesttir ve alınması gerekir bunun için fırsat ta zaman da bulmak gerekir anne ve babaların yeni ergenliğe giren çocuklarına bu konuda yardımcı olmaları gerekir

Okudunuz mu?  Çok hafif kan abdesti bozar mı?

gusul abdesti alamiycagimiz.durumlarda ne.yapmaliyiz

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti almanın kolay yolu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alamayan ne yapmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.