Anasayfa
4 Ocak 2024, 18:26
Kuran
Yönetici

Yasin dinlemek sevap mı?

Yasin dinlemek sevap mı?

mum
Yasini şerif dinlemenin fazileti nedir?

Yasin okumak her harfi 10 sevaptır, dinlemek de öyledir. Ahir zamanda yapaılan ibadetlerin en faziletlileri, Kuran okumak, Kuran dinlemek, Kuranı anlamaya çalışmaktır.


Cevap: Yasin dinlemek sevap mı?

HADİE
yasini şerif kuranı kerimin kalbi gibidir çok okunan bir süredir faziletide feyzide çoktur tasini şerif kıymetli bir sure olduğu için okumakta dinlemekte çok sevaptır

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerimde Geçen Kıyamet İsimleri

yasin dinlemek sevap mı

Bu kategoride yer alan Kuran harflerini öğrenirken abdestli olmak gerekir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yasin dinlemek sevap mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.