Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Peştamal Nedir? Kısaca.

Peştamal Nedir? Kısaca.

Molla_Efdal
Peştamal Nedir? Kısaca.

Peştamal Nedir? Kısaca.

Peştamal, hamamda belden aşağısını örtmek için kuşanılan veya çalışırken elbiselerin kirlenmemesi için belden itibaren sarılan dokuma bezdir. Doğu Karadeniz bölgesi kadınlarının günümüzde bile kullandığı geleneksel giyim eşyası olup, ipekli olanların Fota,Futa denilmektedir. Türkçeye Farsçadan girmiştir.

Okudunuz mu?  Kıyamet ve kıyamet gününde kafirlerin halleri

Cevap: Peştamal Nedir? Kısaca.

VESLiHAN
genelde hamamlarda görülen bu giysi örtü olarak kullanılıyor türkiye hamam kültürü çok olan bir ülkedir burda bulunanlarda peştemallerden faydalanmaktadır

Bu kategoride yer alan Löküs Nedir? Kısaca. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peştamal Nedir? Kısaca. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.