Anasayfa
1 Ekim 2021, 2:36
aile
Yönetici

Kadınlar eşlerinin istemediği biriyle görüşebilir mi?

Kadınlar eşlerinin istemediği biriyle görüşebilir mi?

mum
kadınlar kocasının istemedikleriyle görüşmesi caiz mi günah mı?

Müslüman bir kadın, kocasının istemediği biri ile asla görüşemez. Bizde adettir, kız evlendiğinde kocasına sorar nerelere gitmem izin veriyor, kiminle görüşmeme izin veriyorsun? diye sorar ve genel bir izin alır, edebin dışına çıkmaz.

Okudunuz mu?  Evlenmeden önce ki sevdiğim kişiyi görünce heyecanlanıyorum

Cevap: Kadınlar eşlerinin istemediği biriyle görüşebilir mi?

İZGEN
Kadın eşinin istemediği biriyle görüşemez aksi taktirde bu durum eşler arasındaki mutluluğu bozar ve sorunlu bir evlilik haline gelmesine yol aşar eşler birbirine anlayışlı davranmalıdır

Bu kategoride yer alan Evlilikte Takva sahibi Kadın ve Erkeğin özellikleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlar eşlerinin istemediği biriyle görüşebilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.