Anasayfa
15 Mart 2023, 22:58

Çocukken erkekle birlikte olmak günah mı ?

Çocukken erkekle birlikte olmak günah mı ?

mum
Küçükken erkek erkeğe ilişkiye girmek?

Küçüklükten kasıt, şehvetin ve ergenliğin olmadığı dönem ise bu inşAllah günah yazılmaz ama yine de geçmişten dolayı tevbe etmek gerekir.
Ama Baliğ olup bu işin farkında olduktan sonra erkek erkeğe veya kız kıza ilişki büyük günahlardandır.
Hatta İslamda o kadar çirkin görülmüş ki cezası öldürülmeleridir.

Okudunuz mu?  İslamda Bıyık Bırakmak

Yorum: Çocukken erkekle birlikte olmak günah mı ?

Kayıtsız Üye
Ben kucukken bir günah işledim. Henuz 15 yasındaydım ilk okul 8 i yeni bitirmiştim yaz tatilindeydi. Ve bir arkadaşımın beni evine format atmak için cagırmıstı. Sonra orda birseyler oldu ve günaha bulaştık. Allah affetsin çok pişmanım trilyonlar versinler dünyanın bütün güzelliklerini sersinler vAllahi yapmam. Ergenliğe girmiştim ama genede suanki gibi düşünmüyordum çok tövbe ettim. Ama meni geliyordu bu gunahımdan kurtulabilirmiyim

Okudunuz mu?  Sadakat Nedir?

Yorum: Çocukken erkekle birlikte olmak günah mı ?

arifselim
Tövbe ve istiğfar et. Gerçekten pişman olan ve o haramlara tekrar dönmeyen kullarını Allah affeder. Yeter ki kul, samimi olsun ve tövbesini bozmasın. Allah kullarını bağışlamayı ve ayıplarını örtmeyi sever.


Yorum: Çocukken erkekle birlikte olmak günah mı ?

Tty
Ben çocukken çok büyük bir günah işledim 12-13 yaşındayken bir çocukla günaha bulaştık artık anlamışsınızdır ben çooook ama çok pişmanım her gün tövbe istiğfar ediyorum aklımdan çıkmıyor bilinçaltıma yerleşmiş ve beni verem ediyor zayıflıyorum 5 vakit namaz kılıyorum oruç tutuyorum ama aklımdan çıkmıyor ölüyorum bitiyorum bilmiyorum Allah affetmiştir belki ama bu günah aklımdan çıkmıyor.

Okudunuz mu?  Allahın sopası yok demek günah mı?

misafir4
şeytan, insanın geçmişinde yaptıklarını önüne çıkarır ve insanın bunlara takılıp kalmasını, işin içinden çıkakamamasını ve bunlarla oyalanırken de hayırlardan mahrum kalmasını ister. insanın yapması gereken ise tevbe etmesi, kendisini düzeltmesi ve şeytanın giriş kapılarını kapatmasıdır. tabi ki pişman olup tevbe edeceğiz ve kendimizi düzelteceğiz, bunlara saplanıp kalmaktansa şeytanın giriş kapılarını kapatacak tuzaklarına düşmeyeceğiz. mesela yeryüzünde herkes erkeğinde kadının da kim olduklarını bilirler, bizlerinde birbirimizle imtihan edildiğimizin farkında olup, kendimizi sakınmamız gerekir. bir tarafdan hayıflanırken, diğer tarafdan da; aa bak bu beni anladı, dertleşiyoruz, hem zaten sadece arkadaşız, belki beni kabul eder falan demeyeceğiz. yani şeytanın giriş kapılarını kapatıp çirkinliklere tenezzül etmeyip, temiz ve hayrımıza olan hakiki menfaatlerimize yöneleceğiz.

Bu kategoride yer alan Tavla oynamak günahmıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocukken erkekle birlikte olmak günah mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.