Anasayfa
4 Nisan 2022, 15:07
temizlik
Yönetici

Dişlerin arasında kalan et yemek parçaları gusle mani mi?

Dişlerin arasında kalan et yemek parçaları gusle mani mi?

mum
Dişlerin arasındaki yiyecek maddeleri gusle engel midir?
Dişte Kalan Yiyecek Gusle Engel Olur mu?
Hayır engel değildir. Şüphenizi gidermek için gusülden sonra kalan et parçasını çıkarın ve sadece ağzınızı yıkayın yeterlidir.

Okudunuz mu?  Tuvalete gitmek gusül abdestini bozar mı?

Cevap: Dişlerin arasında kalan et yemek parçaları gusle mani mi?

sevgiii
bukadr basit ama biz zorlaşdırıyoruz benim bir gusül alıp çıkmam en az yirmi dakika ayağımın dibinde biriken suları görünce içim gidiyor dünya su harcıyorum.çıkamıyorum ya burnuma su geçmediyse ya ağzıma tam boğazıma inmediyse off kafayı yiyeceğim

Okudunuz mu?  Çok hafif kan abdesti bozar mı?

diş arasına giren et gusul, agizda ve dis arasindaki yemek artiklari gusle engel mi

Bu kategoride yer alan Gusul abdesti alırken avret yerine dokunmanın hükmü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dişlerin arasında kalan et yemek parçaları gusle mani mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.