Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Torpil yapanlar hakkında

Torpil yapanlar hakkında

feci
Artık bu konuda kafayı yiyeceğim . Arkadaşlar kpss ye girdim iyi bir puan aldım 86 aldım . Ama atanamadım . Böyle gidersede atanamayacağım .

Benim sormak istediğim şudur kaç tane mülakata girdim ve hepsinin iyi olmasına rağmen yinede olmadı . Benim anlamadığım nokta şu insan neden torpil yapar . Neden başkasının hakkına girer. Neden kul hakkı yer.

Okudunuz mu?  Oruç tutmayan işçiye, Ramazanda yemek verilir mi?

Elhamdürillah müslümanım . Arkadaşlar çıldıracağım yemin ediyorum adam kpss ye bile girmeden memur oluyor ama ben girdiğim halde olamıyorum . Adamlar bir tanıdık vs. sayesinde memur oluyorlar .

Allah aşkına size sorarım bu kul hakkı değil midir. Bunlar nasıl böyle bir vebale girerler . Bunların cezası ne zaman olacak . Evet belki biraz sinirliyim şu anda ama kimse benim yerimde olmak istemez.

Okudunuz mu?  Tırnak uzunluğu gusüle engel midir?

Allah aşkına bu torpil yapanların kul hakkına girenlerin cezası ne olacak .

Ne zaman böyle zor durumda olsam aklıma bu geliyor .


Cevap: Torpil yapanlar hakkında

mum
< size sorarım bu kul hakkı değil midir >
Torpil kul hakkıdır ve ahirette size sevaplarını vererek ödeyecekler.

Okudunuz mu?  Espri yapmak günah mıdır?

Cevap: Torpil yapanlar hakkında

feci
hocam öyle diyorsunuz ama olan bizlere oluyor . eN ÇOK ZORUMA gidende insanın elinden bir şey gelmiyor . Ya sabır


Cevap: Torpil yapanlar hakkında

AmiralBristol
Sabret ve bol dua inşAllah atanırsın. Ancak söylediğin durum maalesef var. Elinden geleni yap . Bu konuyla ilgili gerekli yerlere başvur. Umudunu yitirme.

Okudunuz mu?  Küfrün tövbesi

Kayıtsız Üye
istediğin şey olmuyorsa hacet (ihtiyaç) namazınızın vakti gelmiştir demektir.


Kayıtsız Üye
KPSS de yüksek puan aldım ancak mülakat la torpil vs başka yollarla benden düşük puanlılar atandı. Evlenecektim hayallerim umutlarım çalınmış gibi hissediyorum. Emeklerim karşılıksız kalır mı? Ailem ve ben çok üzgünüz rızık Allah’tan diyerek iş arıyorum ancak henüz sonuç alamadım. Kuran okuyup ibadetlerime devam ediyorum ama içine düştüğüm duruma sabredemeyip Allah’a isyan etmekten korkuyorum. Bu durumla nasıl başa çıkayım yardım ve dua bekliyorum.

Okudunuz mu?  Muskanın içinde ne var?

bbgbbg
Tabiki şeytan boş durmayacak şuan seni vesveselerine düşürmesi için uygun bir zaman gibi duruyor.Bunlarla başa çıkmanın yolu Kur’an-ı Kerim’de Allah(azze ve celle) bizlere Hz.Musa(as) ile kendisine ilim verilen biri(cumhurun görüşü Hızır(as) olduğu yönünde) arasında geçen kıssayı iyi anlamaktır.O kıssayı bir okuyup sonra üzerinde tefekkür et.Oradaki kendisine ilim verilen kişinin bile yaptıkları en başta abes dursada sonunda hayırlı bir sonuç oluyor.Düşün ki Allah’ın(azze ve celle) sonsuz ilmiyle bizim en başta hikmetini çözemediğimiz ama sonu inşaAllah hayırlı olacak neler neler yapar.İşte bu yüzden işin sonundaki hikmeti beklemek ve Allah’a(azze ve celle) kalpten dua etmek gerekir.Allah(azze ve celle) iman ettikten sonra küfre düşmekten tüm müslümanları,bizleri ve ailelerimizi korusun.Allah(azze ve celle) yardımcın olsun kardeşim.

Okudunuz mu?  Evlenmek istediğim biri var ama ailem sorun çıkarıyor

Kayıtsız Üye
Daha önce de dediğim gibi namaz ve Kur’an’a sarıldım bu zor dönemde. Dediğiniz kıssayı okuyacağım. En yakınımda da bir olay yaşadık, evlenme niyetinde olduğum kız da geçen sene torpil mağduru oldu Türkiye derecesi yaptığı halde ataması olmadı. Çok şükür sabretti bu sene Rabbim daha güzelini nasip etti. Allah razı olsun sizden her daim Müslüman kardeşimin dualarını bekliyorum.

Bu kategoride yer alan Namaz abdestsiz kur'an okunur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Torpil yapanlar hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.